LoL nasıl bırakılır?

Sağ ol hocam ama PC'de yok. Sarmıyor artık.

Anlıyorum hocam. Yapacak bir şey yok. Mutlu bir hayatta bol şans size

Yok hocam sağ olun tekrar başlattık.

Anlamadım hocam.

Anlıyorum hocam. Yapacak bir şey yok. Mutlu bir hayatta bol şans size

Yok hocam sağ olun tekrar başlattık.
Başlattılar evet.

Zaten Deadlock diye bir oyun çıkacak LoL'e rakip olarak.

Peki hocam. Yazmanız yeter.

Deadlock ben de indirdim ve oynadım. Deadlock mu yerini alır bilmem ama önümüzdeki 3-5 yıl içerisinde Riot LoL 2 falan çıkarmazsa LoL'ün pek de bir ömrü kalmadı.

Bulduğunuz uğraş nedir? Bende de oyun bağımlılığı var biraz. Belki örnek olur bana.

Eğer bir daha LoL'e başlar isen bırakman yine uzun sürecek, bırak oynama bir süreye unutursun.

Dostum herkesin uğraşı kendine yani atıyorum arkadaş fitness yapar sen satranç veya bisiklet sürme o yüzden uğraşını kendim bul ama o uğraş illaki sosyal aktivite içerisinde olsun spor yap devlet kurslarına git kendini geliştir çoğu yönden.

Yaşınızı bilmiyorum ama LoL denen oyunu sezon 3'ten sezon 8'e kadar oynadım hayatımdan belli bir vakti o boş oyuna gitti ve pişmanım kendinizi bu tarz oyundanlardan tamamen uzaklaştırın böyle oyunlar insanların beynini düşünme yetisini vs geliştirir diyorlar ya onlar LoL gibi oyunlar için geçerli değil oyun oynacaksanız hikaye oyunları oynayın atıyorum RDR2 Last of Us falan yoksa bu tarz oyunlar tamamen zaman kaybı ve sinir stres sebebidir.

Ben de 2023 Kasım ayında başladım. Şuan açıkçası tatil günleri olduğu zaman yataktan kalkar kalkmaz acaba önce kahvaltı yapıp sonra mı LoL girsem, yoksa önce LoL girip sonra mı kahvaltı yapsam diye düşünüyorum bende de bir takıntılık yaptı açıkçası.

Hafif bağımlılık yapmış sizde de oynamayın hobi edinin tatil günlerinde de stres yaparsınız malum LoL'den stres olmayan amca 55 yaşındaki emekli olup LoL'e saran dayılardır sağlığınız için söylüyorum karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…