Cok vakit oldurmen lazim hocam, istersen hesap olusturup ogreticiyi tamamla, botlara karsi birkac Mac at sen oynayabildigini sanacaksin ama hiçbir seyden haberin olmayacak.
Yayin, video falan izle derim. Aklinda bir seyler olusunca basla.
Dostum LoL iyi ama kitlesi gerçekten çok kötü. Hiç önermem ama illa başlayacaksanız YouTube'dan biraz adroit shorts izleyin hafif bilginiz olsun. Rünler itemler falan oyuna başladıktan sonra yavaş yavaş öğrenirsiniz.
Oynayan arkadaşınız yoksa sarmaz. Hayatınızı mahveder demeyeyim ama şöyle örnek vereyim insanlar oyuna stres atmak için girer siz stres olacaksınız.
Hocam 2k saat CS, 500 Saatte R6 oynadım. Lol meta takibi sıkıntı hocam. Bir yama oynamayın hemen başka şampiyonlar güçleniyor ona alışmanız lazım vs vs. CS2'yi heyecanla bekliyorum. Lol'den emekli oldum. Eski oyun artık. Lol 2 çıksın başlarız tekrar birlikte.
Hocam 2k saat CS, 500 Saatte R6 oynadım. Lol meta takibi sıkıntı hocam. Bir yama oynamayın hemen başka şampiyonlar güçleniyor ona alışmanız lazım vs vs. CS2'yi heyecanla bekliyorum. Lol'den emekli oldum. Eski oyun artık. Lol 2 çıksın başlarız tekrar birlikte.