LoL nasıl oynanır?

Cikata15

Centipat
Daha fazla  
Benim arkadaşlarım LoL'ü önerdi ben de indirdim. Ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum.

Master yi alıyon sonra tüm oyun rezalet oynuyorsun ve dakika 40 oluyo ondan sonrası sağ click attığın ölüyor. Basit oyun.

İlk olarak Master Yi al. Zira düşman görünce sadece e tuşuna spam atmak ve hareket için sol tık yeterli oluyor.

Aga bir karakter var, adı Garen.
Şaka şaka, Twitch diye bir karakter var, kapalı oyuna girip SUP'um yaz, sonra iki yanda taşlık mekanlar var, kırmızı mavı dev yaratıklar çıkıyor, onların üstüne sağ tıkla ve e at.

Benim arkadaşlarım LoL'ü önerdi ben de indirdim. Ama nasıl oynayacağımı bilmiyorum.

LoL denilen oyun tamamen kule yikmak amaçlı önce minyon kasıp sonra adamları öldürüyorsunuz sonra teker teker kule yıkıp oyunu kazaniyorsunuz ama önermem.

Teşekkürler... Ama ben bir s*lak olduğum için devam edeceğim. (hayır başlama hayır!)

Aga sen beni dinle, al Twitch diye bir karakteri, SUP'um yaz chate, ondan sonra ormandaki dev mavi kırmızı yaratıklara saldır, bazı insanlarda gelebilir, ama onlar sana yardım edecekler, sen onları öldüresiye devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…