Tavsiyem hiç başlamaman ama önce elini biraz ısındır birkaç el at yani oyun hakkında biraz fikrin olsun ondan sonra oynadığın lane e göre YouTube'dan öğretici kanallara bakabilirsin benim tavsiyem emre bey diye bir kanal var hemen hemen her karaktere öğretici videosu çekmiş onu izleyebilirsin veya archelaus falan.
Tavsiyem hiç başlamaman ama önce elini biraz ısındır birkaç el at yani oyun hakkında biraz fikrin olsun ondan sonra oynadığın lane e göre YouTube'dan öğretici kanallara bakabilirsin benim tavsiyem emre bey diye bir kanal var hemen hemen her karaktere öğretici videosu çekmiş onu izleyebilirsin veya archelaus falan.
Hocam telefondan MLBB oynuyordum sevdim oyunu, dedim LoL'e başlayım MLBB'de exp tarafında oynuyorum bir de orman acaba LoL'de de mi aynısını uygulasam? Benzerlik var mı iki oyun arasında?
Hocam telefondan MLBB oynuyordum sevdim oyunu, dedim LoL'e başlayım MLBB'de exp tarafında oynuyorum bir de orman acaba LoL'de de mi aynısını uygulasam? Benzerlik var mı iki oyun arasında?
Benzerlik az kalır. MLBB bütün şampiyonlarını LoL'den çaldı zaten. Yabancılık çekmezsin. Oyuna gir başta öğretiyor sana oyunu zaten. Oynaya oynaya alışman daha iyi olur. Ayrıca Lynx Çerezz kanalını izleyerek Game Sensini geliştireiblirsin.
Benzerlik olsa bile bir MOBA oyununa başından alışmak zordur sonuç olarak bir sürü karakteri itemi vesaire bir sürü şeyler var tabii karakterler biraz benzediği için bir tık daha çabuk adapte olabilirsin oyuna. Exp koridoru oynuyorsan taowb diye bir kanal var onu izleyebilirsin Jungle ise elayja olabilir galiba.