LoL nasıl oynanır?

Yine arkadaşın sorusu hariç her şey yazılmış. Başlama, yapma, etme nedir ben anlamıyorum. Oyun altı üstü isteyen bağımlı olur isteyen keyfine oynar. Oyun için basit düzeyde öğretici kanallar izleyebilirsiniz profesyonel oyuncular veya yüksek elo yayıncılar dışıdna. Onun dışında tabii ki en verimli yol çok oynayarak olacaktır.

Oyun oynadıkça alışılacak bir oyun.

Nereden başlayacağım dışında herkes bir şeyler diyor anlamıyorum altı üstü bir oyun değil mi?

Çok teşekkür ederim cevabınız için.

Nereden başlayacağım dışında herkes bir şeyler diyor anlamıyorum altı üstü bir oyun değil mi?

Adro, Archelaus, Tao falan izleyebilirsiniz.

Sen bilirsin tabii ama ileride en küçük hatanda chatte dini, milli gibi her çeşit değere küfürler eden kişilerle oynaman kötü olur. Dediğim gibi oyunu oynarak öğrenebilirsin en azından ben öyle öğrenmiştim bir süre sonra alışıyorsun. Oyunda günlerini harcayınca anlayacaksın neden dediğimizi.

Anladım hocam.

Zaten şimdiden sıkıldım merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…