ÖmerIsTurkish Centipat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi bir hata yaşıyorum. LoL yüklemek istiyordum fakat yüklerken bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı nasıl fix leyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2022
Başlıkta da belirttiğim gibi bir hata yaşıyorum. LoL yüklemek istiyordum fakat yüklerken bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı nasıl fix leyebilirim?
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.150 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #2 ÖmerIsTurkish dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bir hata yaşıyorum. LoL yüklemek istiyordum fakat yüklerken bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı nasıl fix leyebilirim? Genişletmek için tıkla... Net flamework işletim sisteminizin sürümünü indirin. Artı 0 Eksi
ÖmerIsTurkish dedi: Başlıkta da belirttiğim gibi bir hata yaşıyorum. LoL yüklemek istiyordum fakat yüklerken bir hata ile karşılaştım. Bu hatayı nasıl fix leyebilirim? Genişletmek için tıkla... Net flamework işletim sisteminizin sürümünü indirin.