LoL nick değiştirme

Perry

Picopat
Yer
Patagonya
Daha önce özel odaya girememem bahanesiyle nickimi ücretsiz değiştirmişti Riot. Burada forumda birinden görmüştüm o taktiği. Şimdi yine yapacağım da konuyu bulamadım :D var mı daha önce deneyen? Ya da şu konuyu bulabilir misiniz bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce özel odaya girememem bahanesiyle nickimi ücretsiz değiştirmişti Riot. Burada forumda birinden görmüştüm o taktiği. Şimdi yine yapacağım da konuyu bulamadım :D var mı daha önce deneyen? Ya da şu konuyu bulabilir misiniz bana?

13500 mavi öz verdim 1-2 ay önce.

LoL oynuyorum, hem de her gün, kendime oyuncu diyor muyum? Diyorum. Hayatım LoL'den ibaret değil, sadece biraz bağımlılık var o kadar. Master serilerine girip ikide bir düştükçe insanın 'Master' olmadan ölesi gelmiyor :D . Fakat tabii ki de LoL'den başka oyunlar da oynadım. Küçümseyenleri de pek takmıyorum açıkçası, LoL ve CS:GO da birbirinden güzel oyunlar ve oynanabilir. Bu yüzden birilerini küçümsemek yanlış bence. Ama dediğim gibi, oyuncuyum.

Bende bekliyorum hocam böyle birşey varsa :D
Sihirdar adı takası diye bir şey var. Yeni, sıfırdan bir hesap açıp 13K öz biriktirin. Fakat bu yeni açtığınız hesabın nicki istediğiniz nick olacak, yani yeni değiştirmek istediğiniz nick. Yeterli mavi özü biriktirdikten sonra ticket atın Riot'a. Takas edeceklerdir nickleri. Zaten sıfır açılmış bir hesap 9 level olunca 13K mavi öz alıyor. Seviye atladığınızda şampiyon kristalleri veriyor, bunları öze çevirmeniz lazım sadece.
Sihirdar adı takası diye bir şey var. Yeni, sıfırdan bir hesap açıp 13K öz biriktirin. Fakat bu yeni açtığınız hesabın nicki istediğiniz nick olacak, yani yeni değiştirmek istediğiniz nick. Yeterli mavi özü biriktirdikten sonra ticket atın Riot'a. Takas edeceklerdir nickleri. Zaten sıfır açılmış bir hesap 9 level olunca 13K mavi öz alıyor. Seviye atladığınızda şampiyon kristalleri veriyor, bunları öze çevirmeniz lazım sadece.
Bu sayede ana hesabınızdan mavi öz de gitmez, nickinizi de değiştirirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı