LoL Nick Önerisi

buraknizamoglu16

Hectopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bana nick önerisinde bulunabilir misiniz? Nick bulamıyorum. İngilizce olursa iyi olur. Koridorlarla ilgili olmasın. Önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında kendi bulduğun en çok hoşuna giden olur. Yabancı dizilerden, filmlerden, oyunlardan vb. bulabilirsiniz. Mesela benim en sevdiğim nick; Lompoc.

Arkadaşın dediği gibi senin bulman daha iyi olur. Ben çocukluğumdan beri Pokémon hastasıyım her şekilde nicklerim Pokémondur. Baktıkça mutlu oluyorum. Baktığında sana mutluluk vermeli bence.

Ben soyadımı ingilizceleştirerek komik bir şekilde nick bulmuştum .Her şeyden ilham almaya çalış, @apesh1t'in de dediği gibi izlediğin dizi,filmlerde bulduğun isimleri,objelerin ismi (kılıç,yüzük gibi ) şehir , ülke ismi yani bunların hepsini düşünebilirsin.

Belirli kelimeleri ingilizce'ye çevirince baya iyi rumuslar bulunabiliyor. Mesela internette forumda bir harita yapımcısıyla karşılaşmıştım, rumusu "oldcitylee" idi. Baya hoşuma gitmişti çok yaratıcı bir rumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…