LoL normal maç ve win lose oranı hakkında

Krantee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normal maçlarda maç sonu win lose oranımız yazıyor. Bu oran karşımıza gelecek kişileri belirliyor mu? Atıyorum 100 win 50 lose olsun, bu kişiye gelecek adamlarla 50 win 100 loseu olan bir kişiye gelecek adamlar arasında ne kadar fark oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim o kadar kötü bir sistem var ki sana ya berbat insanları atıyor ya da en iyileri atıyor ya da karıştırıp atıyor hani yok arka arkaya 35 zafer almışssındır ertesi gün 1 maç atarsın çok kötü insanlar gelir ben bile bıktım yorma kafanı oyna gitsin.

ARAM'da elo yok. Gümüş birinin maçına ustalık aşamasındaki birisi bile gelebilir. Ama boşta gümüş çevresindeki kişiler varsa onları öncelikli atıyor.
Normal maçta da aynı şey geçerli. elonuza yakın durumdakilere öncelik tanınıyor. Muhtemelen havuz o kadar büyük ki ustalık aşamasındakilere sıra gelmediği için maçınıza gelemiyorlar.
Kazanma/kaybetme oranınızdan çok dereceli elonuza bakılıyor. Onda da karşınızda sizden güçlü birisi varsa daha çok puan alıp daha az kaybediyorsunuz, daha güçsüz birine karşı kazanınca da daha az kazanıp daha çok kaybediyorsunuz. Lig puanı ile elonun daha esnek hali durumda. Anasını ağlatacak duruma getirirseniz "elo hell" denen olay oluyor.

Hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…