LoL normal oyun derecelilerdeki eşlemeleri etkiler mi?

21584

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar şu son 1 ayda çok fazla normal oyun attım. Dereceli maçlara sezon 4'ten beri girmiyorum. Şimdi lige yerleşmek için 10 maç oynamaya karar verdim sezon bitmeden önce. Sorum şu ;

- Normal oyunlarda çok fazla galibiyet aldım ve maçlarda hep karşıma platin, elmas liginden adamlar geliyor. Haliyle oyunları kaybetmeye başladım artık. Atacağım ilk 10 maçta platin ve elmas adamlar mı gelecek ? Yoksa unranked olduğum için bronz ve gümüş ligden oyuncular mı gelecek ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal maçların Elo ya herhangi bir etkisi yok diye biliyorum. Ondan dolayı normal maç eşleştirmeleri çok iyi değil. İnternette çokca örneği olan ve gördüğüm 4 Bronza + 1 Golda 5 Plat adamın gelmesi gibi. Derecelide ise bu genelde yaşanmaz. Hiç denkde gelmedim görmedimde.

Kendim 4 senedir oynuyorum. Öyle bir olay yok.

Öyle bir durum var yerleşirken ama normal oyun etkilemez. Şöyle açıklayım 10 maç attığınızda örneğin 5 zafer ard arda kazandınız. Karşınıza artık gold plat gelcektir. böyle böyle yani o kişiler sizi zorlucak.

Günlük 3 maçın üstüne çıkacak kadar vaktim olmuyor zaman zaman. İlk oyunumu ısınmak için normal atıyorum. Diğerleri dereceli oluyor genelde.

@Silinen üye Ben sorumu düzgün soramamışım ama cidden beni anlayıp soruma cevap verdiğiniz için çok sağ olun.

@Silinen üye Ben sorumu düzgün soramamışım ama cidden beni anlayıp soruma cevap verdiğiniz için çok sağ olun.
Birde dereceli maçlarda ard arda 4 zafer aldığınızda Gaz'a gelip atmayınız. Çünkü karşınıza sizden üstün kişiler gelicektir plat elmas gibi kişiler. Birde sizin bulunduğunuz takıma ard arda kaybetmiş kişiler gelicektir. Bunu düşünüp atınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…