Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 3 Ağustos 2021 #41 333365 dedi: Bir OTP Udyr olarak yarayan kanamız. Ancak hâlâ da güçlü olduğunu düşünüyorum. Eki Görüntüle 1127111 Genişletmek için tıkla... Hocam hala güçlü bunu bende kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. ArthurMorgan33 dedi: 2 hafta olmadı başlayalı ondan bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi?
333365 dedi: Bir OTP Udyr olarak yarayan kanamız. Ancak hâlâ da güçlü olduğunu düşünüyorum. Eki Görüntüle 1127111 Genişletmek için tıkla... Hocam hala güçlü bunu bende kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. ArthurMorgan33 dedi: 2 hafta olmadı başlayalı ondan bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #42 Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam hala güçlü bunu bende kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Rastgele bakıyorum hocam.
Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam hala güçlü bunu bende kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Rastgele bakıyorum hocam.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 3 Ağustos 2021 #43 Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam hâlâ güçlü, bunu ben de kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Çok nerflendi.
Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam hâlâ güçlü, bunu ben de kabul ediyorum ama Akali gibi nerf bağımlısı oldu karakter. Pardon hocam benim hatam. Bir sorum olacaktı: Nişancı yerinden mi eşya alıyorsunuz, yoksa dövüşçü yerinden mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Çok nerflendi.
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 3 Ağustos 2021 #44 ArthurMorgan33 dedi: Rastgele bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aman diyeyim öyle yapmayın. Benden nasihat; Karşınızda tank varsa dövüşçü yerinden, kırılgan varsa nişancı yerinden item(eşya) alın.
ArthurMorgan33 dedi: Rastgele bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam aman diyeyim öyle yapmayın. Benden nasihat; Karşınızda tank varsa dövüşçü yerinden, kırılgan varsa nişancı yerinden item(eşya) alın.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #45 Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam aman diyeyim öyle yapmayın. Benden nasihat; karşınızda tank varsa dövüşçü yerinden, kırılgan varsa nişancı yerinden item(eşya) alın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam aman diyeyim öyle yapmayın. Benden nasihat; karşınızda tank varsa dövüşçü yerinden, kırılgan varsa nişancı yerinden item(eşya) alın. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun.
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 3 Ağustos 2021 #46 333365 dedi: Maalesef. Çok nerflendi. Genişletmek için tıkla... Hocam Udyr OTP iseniz bir şey soracaktım. Blue tarafından mı başlıyorsunuz Red tarafından mı?
333365 dedi: Maalesef. Çok nerflendi. Genişletmek için tıkla... Hocam Udyr OTP iseniz bir şey soracaktım. Blue tarafından mı başlıyorsunuz Red tarafından mı?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 3 Ağustos 2021 #47 Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam Udyr OTP iseniz bir şey soracaktım. Blue tarafından mı başlıyorsunuz, red tarafından mı? Genişletmek için tıkla... Karşıya göre, CT Jungle üzerine oynuyorum. Örneğin, karşı jungle red başlamışsa, ben de kendi redimden başlayıp bluesine gidiyorum.
Muhammed Ali Ergan dedi: Hocam Udyr OTP iseniz bir şey soracaktım. Blue tarafından mı başlıyorsunuz, red tarafından mı? Genişletmek için tıkla... Karşıya göre, CT Jungle üzerine oynuyorum. Örneğin, karşı jungle red başlamışsa, ben de kendi redimden başlayıp bluesine gidiyorum.
Muhammed Ali Ergan Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 355 Yer İzmir/Tire 3 Ağustos 2021 #48 333365 dedi: Karşıya göre, CT Jungle üzerine oynuyorum. Örneğin, karşı jungle red başlamışsa, ben de kendi redimden başlayıp bluesine gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Agresif oynuyorum diyorsunuz XD
333365 dedi: Karşıya göre, CT Jungle üzerine oynuyorum. Örneğin, karşı jungle red başlamışsa, ben de kendi redimden başlayıp bluesine gidiyorum. Genişletmek için tıkla... Agresif oynuyorum diyorsunuz XD
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 3 Ağustos 2021 #49 @Muhammed Ali Ergan, yani. 1V1'de Udyr'ın alamayacağı şampiyon yok. O yüzden agresif oynuyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #50 333365 dedi: @Muhammed Ali Ergan, yani. 1V1'de Udyr'ın alamayacağı şampiyon yok. O yüzden agresif oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Master gelirse biraz sıkıntı hocam.
333365 dedi: @Muhammed Ali Ergan, yani. 1V1'de Udyr'ın alamayacağı şampiyon yok. O yüzden agresif oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Master gelirse biraz sıkıntı hocam.