nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #1 LoL'de otomatik maç kabul eden bir program var mı?
epodhii Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 1.163 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 7 Aralık 2022 #2 Bildiğim kadarıyla yok.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #3 Bu var bildiğim. GitHub - AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker Contribute to AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker development by creating an account on GitHub. github.com
Bu var bildiğim. GitHub - AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker Contribute to AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker development by creating an account on GitHub. github.com
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #4 Vastrensien dedi: Bu var bildiğim. GitHub - AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker Contribute to AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Ban riski var mı?
Vastrensien dedi: Bu var bildiğim. GitHub - AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker Contribute to AulaMaroon/League-of-Legends-Auto-Accept-and-Match-Checker development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Ban riski var mı?
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 7 Aralık 2022 #5 nysa dedi: LoL'de otomatik maç kabul eden bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya
nysa dedi: LoL'de otomatik maç kabul eden bir program var mı? Genişletmek için tıkla... Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.011 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #6 603933 dedi: Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki fare reddet yazan yere kayar.
603933 dedi: Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki fare reddet yazan yere kayar.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #7 603933 dedi: Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya Genişletmek için tıkla... Kabul et yazısının tam olarak nerde olduğunu bilmediğim için ayarlayamıyorum.
603933 dedi: Autoclick yükleyin kabul et yazan yere getirin sürekli tıklasın oraya Genişletmek için tıkla... Kabul et yazısının tam olarak nerde olduğunu bilmediğim için ayarlayamıyorum.
Vastrensien Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 465 Çözümler 13 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #8 Blitz gibi istemci taraflı olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum ama sizin kararınız tabii ki de.
Blitz gibi istemci taraflı olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum ama sizin kararınız tabii ki de.
NoobEller Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2022 #9 Maç kabul etme ile ban yenilmiyor bayağı bir süre kullandım. Daha sonra LoL'ü bırakınca bir daha işim olmadı. Son düzenleme: 7 Aralık 2022
Maç kabul etme ile ban yenilmiyor bayağı bir süre kullandım. Daha sonra LoL'ü bırakınca bir daha işim olmadı.
6 603933 Picopat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 520 7 Aralık 2022 #10 nysa dedi: Kabul et yazısının tam olarak nerde olduğunu bilmediğim için ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aram sırasına gir hemen 30 saniyede bulur zaten kabul ekranı gelince oraya bir şey koyarsın yani masaüstüne falan dosya koyarsın halledersin.
nysa dedi: Kabul et yazısının tam olarak nerde olduğunu bilmediğim için ayarlayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aram sırasına gir hemen 30 saniyede bulur zaten kabul ekranı gelince oraya bir şey koyarsın yani masaüstüne falan dosya koyarsın halledersin.