Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar uzun zaman sonra LoL indirdim fakat oyna tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Client sorun nedir tam olarak cevaplarsanız sevinirim.
Arkadaşlar uzun zaman sonra LoL indirdim fakat oyna tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Client sorun nedir tam olarak cevaplarsanız sevinirim.
Ciritica Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.451 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #2 Delici2531 dedi: Arkadaşlar uzun zaman sonra LoL indirdim fakat oyna tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Client sorun nedir tam olarak cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Lol'ün client'i bugludur bazen böyle hatalar verebilir. Client'i kapayıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Delici2531 dedi: Arkadaşlar uzun zaman sonra LoL indirdim fakat oyna tuşuna bastığımda hiçbir tepki vermiyor. Client sorun nedir tam olarak cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Lol'ün client'i bugludur bazen böyle hatalar verebilir. Client'i kapayıp tekrar deneyin.
KS KS Delici2531 Centipat Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #3 Ciritica dedi: Lol'ün client'i bugludur bazen böyle hatalar verebilir. Client'i kapayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı yine aynı butona basıyorum hiçbir şey olmuyor. Artı 0 Eksi
Ciritica dedi: Lol'ün client'i bugludur bazen böyle hatalar verebilir. Client'i kapayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı yine aynı butona basıyorum hiçbir şey olmuyor.