Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 1 Nisan 2021 #11 Gigabyte GT 1030 dedi: Oynamamak için 2 sebep: sinir hastası olursunuz ve gündelik yaşamınızda küfür etmeye başlarsınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye sunucusu için geçerli.
Gigabyte GT 1030 dedi: Oynamamak için 2 sebep: sinir hastası olursunuz ve gündelik yaşamınızda küfür etmeye başlarsınız. Genişletmek için tıkla... Türkiye sunucusu için geçerli.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 1 Nisan 2021 #12 Sefa70 dedi: Türkiye sunucusu için geçerli. Genişletmek için tıkla... Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı.
Sefa70 dedi: Türkiye sunucusu için geçerli. Genişletmek için tıkla... Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 AkaiYoru dedi: Yarın izleyeceğim şu an işlerimi halledip uyumam gerekiyor. Düzeltme: Video 20 sn imiş. İzledim ama araba ile lol ne alaka? Genişletmek için tıkla... Olay şu hocam, video hemen bitiyor. Çünkü oynamak için sebep yok.
AkaiYoru dedi: Yarın izleyeceğim şu an işlerimi halledip uyumam gerekiyor. Düzeltme: Video 20 sn imiş. İzledim ama araba ile lol ne alaka? Genişletmek için tıkla... Olay şu hocam, video hemen bitiyor. Çünkü oynamak için sebep yok.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 1 Nisan 2021 #14 ArchBtw dedi: Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam anladım sayenizde. Teşekkür ederim. Sizce lol'e başlamalı mıyım? Emrella dedi: Olay şu hocam, video hemen bitiyor. Çünkü oynamak için sebep yok. Genişletmek için tıkla...
ArchBtw dedi: Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı. Genişletmek için tıkla... Hocam anladım sayenizde. Teşekkür ederim. Sizce lol'e başlamalı mıyım? Emrella dedi: Olay şu hocam, video hemen bitiyor. Çünkü oynamak için sebep yok. Genişletmek için tıkla...
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 1 Nisan 2021 #15 ArchBtw dedi: Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Fakat Türkiye sunucusu çöp. Ayrıca Viego ve Vayne için nerf şart.
ArchBtw dedi: Oynamak için sebep yok, kimse mizahı anlamadı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Fakat Türkiye sunucusu çöp. Ayrıca Viego ve Vayne için nerf şart.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 1 Nisan 2021 #16 AkaiYoru dedi: Hocam anladım sayenizde. Teşekkür ederim. Sizce lol'e başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anneni seviyorsan başlama.
AkaiYoru dedi: Hocam anladım sayenizde. Teşekkür ederim. Sizce lol'e başlamalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Anneni seviyorsan başlama.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 1 Nisan 2021 #17 ArchBtw dedi: Anneni seviyorsan başlama. Genişletmek için tıkla... tamam hocam. Ama öyle bir şey olursa egm.gov.tr' ye girip siber suçlar ihbarında bulunuyorum ve artık bir troll daha eksiliyor oyundan. Bu kadar.
ArchBtw dedi: Anneni seviyorsan başlama. Genişletmek için tıkla... tamam hocam. Ama öyle bir şey olursa egm.gov.tr' ye girip siber suçlar ihbarında bulunuyorum ve artık bir troll daha eksiliyor oyundan. Bu kadar.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 1 Nisan 2021 #18 Direkt sebepleri yazayım ben. Sürprizbozan: LoL oynamak için sebepler
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 1 Nisan 2021 #19 Sefa70 dedi: Anladım hocam. Fakat Türkiye sunucusu çöp. Ayrıca Viego ve Vayne için nerf şart. Genişletmek için tıkla... Vayne main olarak söylüyorum Vayne çok kırılgan. Viego'nun baştan kodlanması gerek.
Sefa70 dedi: Anladım hocam. Fakat Türkiye sunucusu çöp. Ayrıca Viego ve Vayne için nerf şart. Genişletmek için tıkla... Vayne main olarak söylüyorum Vayne çok kırılgan. Viego'nun baştan kodlanması gerek.
Jasuru Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2021 #20 LoL oynamamak için 20 sebepte bekliyoruz.