B Bavs Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 70 10 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar mini ITX Build'leri fazla bilmiyorum. Oyun olarak sadece güzel bir LoL deneyimi istiyorum. Kaça patlar acaba en uygun? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar mini ITX Build'leri fazla bilmiyorum. Oyun olarak sadece güzel bir LoL deneyimi istiyorum. Kaça patlar acaba en uygun?
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.854 Makaleler 3 Çözümler 35 10 Temmuz 2020 #2 Bavs dedi: Merhaba arkadaşlar mini ITX Build'leri fazla bilmiyorum. Oyun olarak sadece güzel bir LoL deneyimi istiyorum. Kaça patlar acaba en uygun? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı gelmez lakin normal boyutlarda bir kasa toplamak daha hesaplı olur Mini ITX anakartlar biraz pahalı.
Bavs dedi: Merhaba arkadaşlar mini ITX Build'leri fazla bilmiyorum. Oyun olarak sadece güzel bir LoL deneyimi istiyorum. Kaça patlar acaba en uygun? Genişletmek için tıkla... Çok pahalı gelmez lakin normal boyutlarda bir kasa toplamak daha hesaplı olur Mini ITX anakartlar biraz pahalı.
B Bavs Hectopat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 70 10 Temmuz 2020 #3 Silinen üye dedi: Çok pahalı gelmez lakin normal boyutlarda bir kasa toplamak daha hesaplı olur Mini ITX anakartlar biraz pahalı. Genişletmek için tıkla... Tahmini total bir rakam verebilir misn?
Silinen üye dedi: Çok pahalı gelmez lakin normal boyutlarda bir kasa toplamak daha hesaplı olur Mini ITX anakartlar biraz pahalı. Genişletmek için tıkla... Tahmini total bir rakam verebilir misn?