Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.625 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar hikaye oyunları ve LoL oynuyorum maximum 300 TL olacak vatan, Teknosa gibi yerlerden alabileceğim mouse önerir misiniz?
Arkadaşlar hikaye oyunları ve LoL oynuyorum maximum 300 TL olacak vatan, Teknosa gibi yerlerden alabileceğim mouse önerir misiniz?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Vatan, Teknosa olması zorunlu değilse ki artık bu devirde böyle bir takıntı olması saçma. RAZER VİPER MİNİ 8.500 DPİ OPTİK KABLOLU GAMİNG MOUSE / RZ01-03250100-R3M1 www.gameofzone.com
Vatan, Teknosa olması zorunlu değilse ki artık bu devirde böyle bir takıntı olması saçma. RAZER VİPER MİNİ 8.500 DPİ OPTİK KABLOLU GAMİNG MOUSE / RZ01-03250100-R3M1 www.gameofzone.com
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.625 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Ağustos 2022 #3 ArthurMorgan33 dedi: Vatan, Teknosa olması zorunlu değilse ki artık bu devirde böyle bir takıntı olması saçma. RAZER VİPER MİNİ 8.500 DPİ OPTİK KABLOLU GAMİNG MOUSE / RZ01-03250100-R3M1 www.gameofzone.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır?
ArthurMorgan33 dedi: Vatan, Teknosa olması zorunlu değilse ki artık bu devirde böyle bir takıntı olması saçma. RAZER VİPER MİNİ 8.500 DPİ OPTİK KABLOLU GAMİNG MOUSE / RZ01-03250100-R3M1 www.gameofzone.com Genişletmek için tıkla... Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır?
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #4 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer eliniz çok büyük değilse çok iyidir ayrıca beğenmezseniz iade ederseniz yıl 2022,berbattır.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer eliniz çok büyük değilse çok iyidir ayrıca beğenmezseniz iade ederseniz yıl 2022,berbattır.
Genzonzi Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 4.007 Makaleler 1 Çözümler 4 18 Ağustos 2022 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır? Genişletmek için tıkla... Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi ?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam ben teknolojik ürünleri bakıp biraz test edip almayı tercih ediyorum. Rampage Shine SMX-R15 Usb Siyah/Gri 10 Tuş 10000 Dpi RGB Oyuncu Mouse fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu model nasıldır? Genişletmek için tıkla... Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi ?
B byrktr01 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #6 Genzonzi dedi: Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer Viper Mini kullanıyorum çok küçük değil. Memnunum. Ayrıca MediaMarkt gibi yerler çok daha pahalı oluyor. İncelemeleri okuyabilirsiniz. Aynı mouse vatan da 150 TL daha pahalı https://www.hepsiburada.com/razer-mou-viper-mini-gaming-mouse-p-HBV00000Y7G63
Genzonzi dedi: Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi? Genişletmek için tıkla... Razer Viper Mini kullanıyorum çok küçük değil. Memnunum. Ayrıca MediaMarkt gibi yerler çok daha pahalı oluyor. İncelemeleri okuyabilirsiniz. Aynı mouse vatan da 150 TL daha pahalı https://www.hepsiburada.com/razer-mou-viper-mini-gaming-mouse-p-HBV00000Y7G63
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.625 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Ağustos 2022 #7 Genzonzi dedi: Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi ? Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürer mausem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin ArthurMorgan33 dedi: Hocam eğer eliniz çok büyük değilse çok iyidir ayrıca beğenmezseniz iade ederseniz yıl 2022,berbattır. Genişletmek için tıkla... Hocam iade kargo vs o kadar vaktim yok. Direkt gidip almak istiyorum teşekkürler.
Genzonzi dedi: Oralara gidip ürünleri test edip, internette ucuzunu bulup almanız daha iyi fikir değil mi ? Genişletmek için tıkla... Çok uzun sürer mausem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin ArthurMorgan33 dedi: Hocam eğer eliniz çok büyük değilse çok iyidir ayrıca beğenmezseniz iade ederseniz yıl 2022,berbattır. Genişletmek için tıkla... Hocam iade kargo vs o kadar vaktim yok. Direkt gidip almak istiyorum teşekkürler.
B byrktr01 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #8 Sinyor Ezio Auditore dedi: Çok uzun sürer farem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin. Hocam iade kargo vs o kadar vaktim yok. Direkt gidip almak istiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Çok uzun sürer farem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin. Hocam iade kargo vs o kadar vaktim yok. Direkt gidip almak istiyorum teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.625 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 18 Ağustos 2022 #9 byrktr01 dedi: Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamıyorum galiba almakta sorun yok benim şuan mausem yok diyorum anlamıyor musunuz? Acil almam gerekiyor. byrktr01 dedi: Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Üstte de o kadar belirtmişim vaktim yok diye neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ki. Sinyor Ezio Auditore dedi: Çok uzun sürer mausem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin. Genişletmek için tıkla...
byrktr01 dedi: Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam anlatamıyorum galiba almakta sorun yok benim şuan mausem yok diyorum anlamıyor musunuz? Acil almam gerekiyor. byrktr01 dedi: Bir sorun çıkacağanı zannetmiyorum garanti belgesiyle geliyor bende Hepsiburada'dan aldım. Genişletmek için tıkla... Üstte de o kadar belirtmişim vaktim yok diye neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ki. Sinyor Ezio Auditore dedi: Çok uzun sürer mausem yok hocam. Lütfen konuya uygun tavsiye verin. Genişletmek için tıkla...
B byrktr01 Femtopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #10 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam anlatamıyorum galiba almakta sorun yok benim şu an farem yok diyorum anlamıyor musunuz? Acil almam gerekiyor. Üstte de o kadar belirtmişim vaktim yok diye neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Israr etmiyoruz hocam HepsiJet ile bugün verseydin yarın gelmişti zaten.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam anlatamıyorum galiba almakta sorun yok benim şu an farem yok diyorum anlamıyor musunuz? Acil almam gerekiyor. Üstte de o kadar belirtmişim vaktim yok diye neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz ki. Genişletmek için tıkla... Israr etmiyoruz hocam HepsiJet ile bugün verseydin yarın gelmişti zaten.