Yanii League of legends için mouse önermek biraz saçma da. MCHOSE L7 Pro 8K çok öneriliyor 8K Hzye kadar desteklemesi senin açından iyi olur. Bi de altına dot skatez yapıştır güzel kaysın.
Tutuş şekline uyuyorsa bu bütçede en iyisi L7 Pro olur. Tek eksiği küçük dongle çıkmaması, sadece 8k için kullanılan büyük dongle çıkıyor. O da laptoplar için biraz zorluk çıkarabilir.
Tutuş şekline uyuyorsa bu bütçede en iyisi L7 Pro olur. Tek eksiği küçük dongle çıkmaması, sadece 8k için kullanılan büyük dongle çıkıyor. O da laptoplar için biraz zorluk çıkarabilir.
Herkese merhaba, geçen hafta elime ulaşan ve bir süredir kullanmakta olduğum MCHOSE L7 Pro mouse ilgili küçük bir inceleme yapmak istiyorum. İlk olarak öncelikle kesinlikle beklediğimden daha güzel bir mouse olduğunu söylemeliyim malzeme kalitesi kötü değil fakat biraz bastırırsanız esneme...
Herkese merhaba, geçen hafta elime ulaşan ve bir süredir kullanmakta olduğum MCHOSE L7 Pro mouse ilgili küçük bir inceleme yapmak istiyorum. İlk olarak öncelikle kesinlikle beklediğimden daha güzel bir mouse olduğunu söylemeliyim malzeme kalitesi kötü değil fakat biraz bastırırsanız esneme...
Malzeme kalitesi bana ortalama gibi geldi. İlla malzeme kalitesi iyi olsun istiyorsan daha farklı modellere yönelebilirsin ama bence bir mouse için yeterli kalitede malzemesi., 8k hz olup olmamasına da çok takılma, çok da kullanışı bir şey değil henüz.
Yanii League of legends için mouse önermek biraz saçma da. MCHOSE L7 Pro 8K çok öneriliyor 8K Hzye kadar desteklemesi senin açından iyi olur. Bi de altına dot skatez yapıştır güzel kaysın.
4k hz ile 8k hz arasındaki farkı anlamayabilirsin ama bu söylediğin cidden çok saçma. Sistemin yeterliyse ve uygulmadan 8k hz civarında alabiliyorsan gecikmeyi sıfıra indirip anında algılama yaratıyorsun. 8K HZ Dongelların boş olduğunu mu söylüyorsun yanii
Malzeme kalitesi kötü değil ben sadece deneme amaçlı biraz bastırdım üstünden biraz esneme yaptı sadece malzeme kalitesi kötü değil sadece bu tarz hafif mouse kullanan insanlar mouse hafif olduğu için malzeme kalitesini kötü sanıyor farenin üstünde zıplayıp tepinmeyi düşünmüyorsan normal şartlar altında seni 2-3 yıl götürecek bir mouse Scyrox V8 alabiliyorsan üstüne 600 koyup onun shapei daha güzel ve malzeme kalitesi biraz daha iyi L7 Pro'dan.