LoL oynamak için mouse önerisi

F/P almak istiyorum razer deathadder v3 prodan geçeceğim. Scyroxun fiyatını hakettiğini çok düşünmüyorum L7 Pro çok övülüyor ve ağırlık sensör olarak cazibeli geliyor.

F/P almak istiyorum Razer DeathAdder V3 Pro'dan geçeceğim. Scyrox'un fiyatını hakettiğini çok düşünmüyorum L7 Pro çok övülüyor ve ağırlık sensör olarak cazibeli geliyor.

Bende tam tersini düşünüyorum doğrusu Scyrox'ların fiyat bandında rakipleri yok ben alırken Scyrox V8 ve L7 Pro aldım Scyrox ele daha güzel oturuyor ve malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi L7 Pro'dan fakat konuda da bahsettiğim gibi bu iki mouse karşılaştırılamaz çünkü aynı fiyat bandının fareleri değiller L7 Pro kullanımı inanılmaz güzel mouse aldığım andan beri Scyrox yerine hala L7 Pro'yu kullanıyorum fena hoşuma gitti alacaksan da düşünmeden al derim.

çok sağol hocam iyzico ve parolparayı annem üzerinden yapabilirsem alacağım bayağı uyguna gelir şu an.

@Paprice İkisi beraber kullanılıyormuş. Parolaparayı da kullanabilirsin tabi o ikisine ek olarak, önceden bir konuda anlatmıştım. İyzico bakiyesini yanlış hatırlamıyorsam bazı yollarla kendi kartına atabiliyordun ama biraz komisyon kesiyor ve nasıl yapıldığı konusunda çok fikrim yok. Onun yerine iyzicoda sanal kart oluşturup internette harcayabilirsin, neredeyse her sitede kullanılabiliyor zaten sanal kart.

Beraber kullanılıyor ama bayram kampanyasının geçerli olduğu sitelerde gaminggen yok hiç bir teknoloji mağazası yok giyim var hep. Acaba geçmiyor mu

Beraber kullanılıyor ama bayram kampanyasının geçerli olduğu sitelerde gaminggen yok hiç bir teknoloji mağazası yok giyim var hep. Acaba geçmiyor mu
Ben kampanyanın dahil olduğu siteler diye bir şey görmedim bayram kampanyasında. İyzico ile öde üzerinden yapılan tüm alışverişlerde geçerli yazıyor kampanya koşullarında. İyzico ile öde seçeneği var zaten gaming gende.

Sizde gözüküyorsa ss atabilir misiniz? Ben de kampanyaya dahil siteler diye bir şey yazmıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…