Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde LoL diye bir oyun gördüm, arkadaşlarım oynuyordu sende gel dediler. Bende yaklaşık 1 haftadır bilgisayar bakıyorum, RTX 3090 almayı düşünüyorum bu konularda hiçbir bilgim yok sizce RTX 3090 LoL'ü kaldırır mı?
Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zaman içerisinde LoL diye bir oyun gördüm, arkadaşlarım oynuyordu sende gel dediler. Bende yaklaşık 1 haftadır bilgisayar bakıyorum, RTX 3090 almayı düşünüyorum bu konularda hiçbir bilgim yok sizce RTX 3090 LoL'ü kaldırır mı?
4500 TL bütçem var. Biraz daha yukarıda çıkabilirim ve 5 tane sistem buldum. 4500 TL civarlarında birisini dolar hazır düşmüşken direkt almak istiyorum. Fiyatlar artacak diyorlar. CYBER-1650S / AMD Ryzen 3 3100 / ASUS TUF GTX 1650 SUPER 4GB / 8GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR...