LoL oynaması kolay ve oyun taşıyan şampiyon önerisi

LoL'de oynaması kolay oyun taşıyabilecek ve 1V5 atabilecek şampiyon önerir misiniz? İnternetten baktığım kadarıyla Zed Katarina vs. şampiyonları oynamayı düşündüm ve karar veremedim adc Tristana mainim ve bazı maçları taşısam da bazı maçlarda değişken nedenlerden dolayı feedliyorum. Önerdiğiniz şampiyonların nasıl oynanması gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.

Hocam mid için Katarina oynamalısınız Free toplarsanız o şampiyonu durdurmak biraz zor oluyor.

Her eloda herkes Mordekaiser oynayamaz. Bilmeden önermeyin.

Ben de en üst ligde oynasın demedim zaten. Ayrıca ne bu kin? Adam zaten kendisi söylüyor videosunda düşük liglerde oynanır diye. Sizce ben bunu bilmesem neden videosunu önereyim adamın? Hemen bir linçleme peşindesiniz. Yazık.

Ben de en üst ligde oynasın demedim zaten. Ayrıca ne bu kin? Adam zaten kendisi söylüyor videosunda düşük liglerde oynanır diye. Sizce ben bunu bilmesem neden videosunu önereyim adamın? Hemen bir linçleme peşindesiniz. Yazık.
Adam videoda yüksek ligdeki kişilerin düşük liglerde eğlenmek için oynayabileceğini söylüyor. Gidip de demir adam bunu kendi elosunda denerse, hem takımdan küfür yer hem de maçı kaybettirir. Eğer Elayja'yı düzenli izliyorsan, Elayja bazı videolarında gerçekten metadaki şampiyonlara kesinlikle bunu alın oynayın der. O şampiyonlar herkes tarafından o lanede o buildle oynanabilir demektir. Ancak Mordekaiser metada S tier olmayı geçtim B bile değil. Ormanda oynamak da takımını çıldırtmak demektir. Her gördüğünü deneyip takımı kanser edenler yüzünden bu adam çoğu videosuna kamu spotu yaparak başlıyor.
11.9 yaması S tier şampiyonlar:

LoL'de oynaması kolay oyun taşıyabilecek ve 1V5 atabilecek şampiyon önerir misiniz? İnternetten baktığım kadarıyla Zed Katarina vs. şampiyonları oynamayı düşündüm ve karar veremedim ADC Tristana mainim ve bazı maçları taşısam da bazı maçlarda değişken nedenlerden dolayı feedliyorum. Önerdiğiniz şampiyonların nasıl oynanması gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler.
Amumu, Vi, Master Yi, Rengar, Miss Fortune.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı