LoL oynanılan şampiyonda nasıl ustalaşılır?

Xharsix

Decapat
Daha fazla  
Oyunda yeniyim, şu an Xayah mainledim ve ırelia. O 2 karakterde orta düzey ya da daha aşağıda bir becerim var, kendimi bu şampiyonda geliştirmek için neler yapmam lazım?

Not: Oyunun çoğu temel bilgilerini biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir zamanlar quin Türkiye 7.'siydim çok oynamaktan geçiyor işin aslı elin hızlı olacak refleksin hızlı olacak karşının attığı skile saniyesinde karşılık vermek var 2 saniye sonra karşılık vermek var arada dağlar kadar fark olacak.

Arkamı dayayacak bir Support duom olmaması ADC oynarken büyük sıkıntı çıkarıyor ve çoğu ADC denedim ama bana en cok uyan Xayah oldu coğu ADC'ye üstünlük sağlayabiliyor (yani karşıma cıkanlarda öyle oldu belki yüksek elolarda tokatlarlar bilmiyorum) ve EU gecicemi, teşekkürler fikir icin.

Irelia oyunuyosan Jungle pre, Xayah oynuyorsan suport pre bulup oyun kurmalsın.
işte bi bulsam

doğru

westte hesap ac orda oyna
one

West geçmene gerek yok bence aynı kitle Westte'de var ama tabii TR kadar çok değiller o bir gerçek TR'de canım sıkıldı deyip oyundan çıkan mı istersin 2 Jungle yapan mı istersin bunları da çok gördük yanına sağlam bir arkadaş alıp tek çift atabilirsin sürekli.

duo bulamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…