Xharsix Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #1 Oyunda yeniyim, şu an Xayah mainledim ve ırelia. O 2 karakterde orta düzey ya da daha aşağıda bir becerim var, kendimi bu şampiyonda geliştirmek için neler yapmam lazım? Not: Oyunun çoğu temel bilgilerini biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2025
Oyunda yeniyim, şu an Xayah mainledim ve ırelia. O 2 karakterde orta düzey ya da daha aşağıda bir becerim var, kendimi bu şampiyonda geliştirmek için neler yapmam lazım? Not: Oyunun çoğu temel bilgilerini biliyorum.
KS KS Xharsix Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 44 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #21 377914 dedi: duo ısı o kadarda onemlı degıl be, oyna sen ogren karakteri 30 civarı fark eder ama sen hissetmezsin, weste gec Genişletmek için tıkla... geciyom Artı 0 Eksi
377914 dedi: duo ısı o kadarda onemlı degıl be, oyna sen ogren karakteri 30 civarı fark eder ama sen hissetmezsin, weste gec Genişletmek için tıkla... geciyom