larsulrichh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 6 23 Haziran 2022 #11 Mute at oyna, zevkli oluyor o zaman.
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #12 Llllaaass dedi: Kanser kitle hala çok mu yoksa az mı var? Genişletmek için tıkla... Merak ettiysen oyna. Ancak kötü oynuyorum diye vazgeçme mekanikleri veya oyun bilgisi falan farklı gelebilir.
Llllaaass dedi: Kanser kitle hala çok mu yoksa az mı var? Genişletmek için tıkla... Merak ettiysen oyna. Ancak kötü oynuyorum diye vazgeçme mekanikleri veya oyun bilgisi falan farklı gelebilir.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #13 Peki bunun gibi oyun öneriniz var mı bir de cevaplarınız için teşekkürler.
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #14 Llllaaass dedi: Peki bunun gibi oyun öneriniz var mı bir de cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En kolay ve en çok aktif MOBA oyunu League of Legends'dir . Yine de istiyorsan Smite, Dota 2 ve Paladins(Biraz farklı) öneririm. Dota 2 zordur ama.
Llllaaass dedi: Peki bunun gibi oyun öneriniz var mı bir de cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En kolay ve en çok aktif MOBA oyunu League of Legends'dir . Yine de istiyorsan Smite, Dota 2 ve Paladins(Biraz farklı) öneririm. Dota 2 zordur ama.
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #15 Quazy dedi: En kolay ve en çok aktif MOBA oyunu League of Legends'dir. Yine de istiyorsan smite, DotA 2 ve Paladins(biraz farklı) öneririm. DotA 2 zordur ama. Genişletmek için tıkla... Oynamak istiyorum ama kitle yüzünden oynamak istemiyorum.
Quazy dedi: En kolay ve en çok aktif MOBA oyunu League of Legends'dir. Yine de istiyorsan smite, DotA 2 ve Paladins(biraz farklı) öneririm. DotA 2 zordur ama. Genişletmek için tıkla... Oynamak istiyorum ama kitle yüzünden oynamak istemiyorum.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #16 Hayır, bence oynanmaz. Var mıydı başka soru?
Quazy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 1.081 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #17 Llllaaass dedi: Oynamak istiyorum ama kitle yüzünden oynamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kitleye çok takılmamak lazım. Valorant'ı kitlesi yüzünden bıraktım ancak sesli sohbette baş ağrıtan çocuklar olduğu için. Bunda öyle bir dert yok. Olmadı susturursun hepsini.
Llllaaass dedi: Oynamak istiyorum ama kitle yüzünden oynamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Kitleye çok takılmamak lazım. Valorant'ı kitlesi yüzünden bıraktım ancak sesli sohbette baş ağrıtan çocuklar olduğu için. Bunda öyle bir dert yok. Olmadı susturursun hepsini.
Byalperes Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #18 Lol oynamak hayatımın hatasıydı sakın oynama
Llllaaass Picopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 321 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #19 Peki başka sunucularda kanser kitle TR sunucusundaki kanser kitleden az mı? Cevap verir misiniz? Son düzenleme: 23 Haziran 2022
Umut Can Çalışkan Decapat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #20 Kendine bunu yapma!