LoL oynanır mı?

Apex Overwatch vs başla Diablo 4 de olur.
LoL başlacaksan West de başla ama tavsiyem başlama değmez.

LoL oynayacak isen ekip ile oynamaya bak onun haricinde tam bir savaş ortamı kimseyi umursamam diyorsan başla ben mesela 3 senedir kimseye küfür etmedim tamam oyunu insan kazanmak istiyor ama işin sonunda birinin ailesi olsun dini olsun bunlara sövülmemeli zaten giderek küfür ve hakaretleri dizginlemeye çalışıyorlar küfürbaz ve toxic birçok yayıncının sonu geliyor yeni sisteme göre yayında edilen küfür hakaret oyun hesabına ceza olarak yansıtılacak deniyor bu gidişle düzeleceğini umuyorum unutma nasıl çevre yaparsan öyle insanlar dolar etrafına.

Riot'ın yaptığı her işten uzak durmanı tavsiye ederim. Sakin kalabilirim diyorsan cs2 oynayabilirsin, söylenenlerin aksine pek fazla toksiklik yok oyunda, tabi seçkin yani ücretli versiyondan bahsediyorum.

Yakında çıkacak olacak PoE 2'yi bekleyebilirsin sevdiğin bir türse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba. Ücretsiz oyun arıyorum. LoL nasıl sizce? Arada oynarım ve sinirlenmem, sesleri falan kapatırım. Veya başka oyun önerir misiniz?

Bunu izle karar ver.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

sup kata alman hata zaten

İlla LoL tarzı yani MOBA istiyorsan Dota oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…