LoL oynarken bir anda sistem gidiyor

MPPASHA

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Genelde çok oyun oynamam fakat LoL oynarken mavi ekran olmasa da siyah ekran yiyorum. Bir anda ses gidiyor görüntü gidiyor ve hiçbir şekilde bir şey yapamıyorum. Düğmeden reset attığımda ise düzeliyor çok nadirde olsa bu sorunu yaşıyorum. Windows minidump oluşturuyor ayrıca linki aşağıda. İçinde 2 adet var diğeri ne bilmiyorum ama değiştirilme tarihine göre 17.10 sularındakine bakarsanız sorunum orada.

Sistem kapanıyor mu ? Yoksa nerdeyse tamamen siyah ekrana mı düşüyor ? Lütfen kapanmıyorsa telefonunuzun ışığıyla ekrana dikkatli bir şekilde bakın çok az bile olsa gözüküyorsa ekran kartınızla alakalı bir problemdir benim görüşüm..Eğer ışıkla bile gözükmüyorsa ısınmaya bağlı olarak hem ekran kartı hemde ekranda sorunlar olabilir..

Ve eklemeyi unuttum en basitinden ekran kartı driverlarınız güncel değilse güncelleyin onun dışında ekran kartınız çok eskiyse işletim sistemi ile çakışıyor olabilir ya da ekran kartınız fazla ısındığı için veya teknik bir sorundan dolayı aniden çalışmayı bırakıyor olabilir..Onun dışında bu problem olduğunda el feneri ile azda olsa gözüküyor ise Win+Ctrl+Shift+B kısayolunu deneyebilirsiniz.Bu kısayol ekran kartınızı sıfırlar ve anlık siyah ekranları engeller..

Son düzenleme:
Sistem kapanıyor mu ? Yoksa nerdeyse tamamen siyah ekrana mı düşüyor ? Lütfen kapanmıyorsa telefonunuzun ışığıyla ekrana dikkatli bir şekilde bakın çok az bile olsa gözüküyorsa ekran kartınızla alakalı bir problemdir benim görüşüm..Eğer ışıkla bile gözükmüyorsa ısınmaya bağlı olarak hem ekran kartı hemde ekranda sorunlar olabilir..

Ve eklemeyi unuttum en basitinden ekran kartı driverlarınız güncel değilse güncelleyin onun dışında ekran kartınız çok eskiyse işletim sistemi ile çakışıyor olabilir ya da ekran kartınız fazla ısındığı için veya teknik bir sorundan dolayı aniden çalışmayı bırakıyor olabilir..Onun dışında bu problem olduğunda el feneri ile azda olsa gözüküyor ise Win+Ctrl+Shift+B kısayolunu deneyebilirsiniz.Bu kısayol ekran kartınızı sıfırlar ve anlık siyah ekranları engeller..
Yok hocam monitörün ışığı yanıp sönüyor yani direk gidiyor.

Sorun belleklerinde, emin olmak için yine de bir Memtest86 testi yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ATI kart sürücülerini de güncelle.

Sürücülerim güncel testi yapıp geliyorum.

Sorun belleklerinde, emin olmak için yine de bir Memtest86 testi yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

ATI kart sürücülerini de güncelle.

Hocam elimde anlık olarak flash bellek yokda başka bir program önerebilir misiniz?

Yok hocam monitörün ışığı yanıp sönüyor yani direk gidiyor.

Sürücülerim güncel testi yapıp geliyorum.

Hocam elimde anlık olarak flash bellek yok da başka bir program önerebilir misiniz?

Donanımsal RAM hatası var dump dosyanda. Önce onu kontrol et, sürücüler sonrasını bekleyebilir.

ATI sürücün güncel değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı