FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 12 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Discord'da LoL oynarken hangi şampiyonu, modu vs. oynadığım gözükmüyor ne yapabilirim? Yalnızca "League of Legends oynuyor" yazıyor.
Arkadaşlar Discord'da LoL oynarken hangi şampiyonu, modu vs. oynadığım gözükmüyor ne yapabilirim? Yalnızca "League of Legends oynuyor" yazıyor.
arishua Kilopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 301 Çözümler 9 Yer Türkiye 12 Ağustos 2023 #2 Discord'u yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir misin?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 17 Kasım 2023 #3 arishua dedi: Discord'u yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim de işe yaramadı hocam.
arishua dedi: Discord'u yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denedim de işe yaramadı hocam.
Arieva Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Çözümler 2 17 Kasım 2023 #4 FRAGX dedi: Denedim de işe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan şampiyonlar gösterilmiyor. Hangi karakteri oynuyordunuz?
FRAGX dedi: Denedim de işe yaramadı hocam. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan şampiyonlar gösterilmiyor. Hangi karakteri oynuyordunuz?
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 18 Kasım 2023 #5 Arieva dedi: Yeni çıkan şampiyonlar gösterilmiyor. Hangi karakteri oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'u normal yani yönetici olarak başlatmadığım zaman çalışıyor oynadığım Hero ile alakası yok.
Arieva dedi: Yeni çıkan şampiyonlar gösterilmiyor. Hangi karakteri oynuyordunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'u normal yani yönetici olarak başlatmadığım zaman çalışıyor oynadığım Hero ile alakası yok.