LoL oynarken duvarı yumruklayarak bileğimi kırdım

LoL'cü olarak diyorum en sinirli anımda bile maksimum Mouse'ı masaya çarptım. Hocam sizi ne sinirlendirdi o kadar bileğinizi duvara vurdunuz?

Hocam ben mid oynuyordum sürekli SS atmama rağmen oyunda ki ormancı bana ana bacı kattı bende muteledim bu sefer arkadaşı yazdı sonra topluca saldırdılar bende anlık dayanamadım duvara vurmasaydım ekranı falan ısıracaktım sinirden.

LoL'cü olarak diyorum en sinirli anımda bile maksimum Mouse'ı masaya çarptım. Hocam sizi ne sinirlendirdi o kadar bileğinizi duvara vurdunuz?
Ben normalde sakin bir oyuncu olmama rağmen takımıma 4 troll geldiği bir maçta sinirlenip sonunda rage attım. Bir süre sinirimi çıkarabileceğim bir eşya var mı diye bakındım. Herşeyin pahalı oldugunu fark edince yanımdaki dolabın kapağını açıp kafa attım. Kafam şişti.

Karşı takım üst koridora Teemo, ormana Shaco almıştır belki.

Selam dostlar, LoL oynarken inanılmaz sinirlendim ve duvara yumruk attım ama bütün gücümle. Şu an bileğim aşırı ağrıyor. Doktora gitmeli miyim? Yoksa buz koysam geçer mi?
Ne oyunmuş ya bu lol. Bi ben anlamadım herhalde oynadığımda oyunda sadece sağ click falan basıyoruz minyonlara adamlara falan vuruyoruz oyunu anlamadığımdan mı nedir bu insanlar nasıl bağımlı oluyor diyorum .Bana biri lolü anlatabilir mi merak ettim nedir insanları bu duruma sokan

Selam dostlar, LoL oynarken inanılmaz sinirlendim ve duvara yumruk attım ama bütün gücümle. Şu an bileğim aşırı ağrıyor. Doktora gitmeli miyim? Yoksa buz koysam geçer mi?
Ya ne var bu kadar sinirlenecek? Oyun alt tarafı? Geçmiş olsun yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…