LoL oynarken ekran kartı kullanımı %0

yukionii

Picopat
Daha fazla  
Belki sekmeyi indirdiğimden oluyordur bilemiyorum ama LoL oynarken ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Değerleri attım bir bakar mısınız, normal mi? Sekmeyi indirince anlaşılmaz demişti biri ama yine de sormak istedim.
Sistem özellikleri.
8 GB RAM.
MX330 ekran kartı.
1035G1 işlemci.
512 GB SSD HDD.
Laptop benim olmadığı için bir şey indiremiyorum, o yüzden şunu indir bunu indir demeyin lütfen. Elimden bu kadarı geliyor. Zaten meraktan soruyorum. :)

Dosya Ekleri

• 20210106_030609.jpg
    20210106_030609.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Dahili GPU'yu kullanıyor olma ihtimali var mı acaba? NVIDIA denetim masasından ona bir bakar mısınız?

Belki sekmeyi indirdiğimden oluyordur bilemiyorum ama LoL oynarken ekran kartı kullanımı %0 gözüküyor. Değerleri attım bir bakar mısınız, normal mi? Sekmeyi indirince anlaşılmaz demişti biri ama yine de sormak istedim.
Sistem özellikleri.
8 GB RAM.
MX330 ekran kartı.
1035G1 işlemci.
512 GB SSD HDD.
Laptop benim olmadığı için bir şey indiremiyorum, o yüzden şunu indir bunu indir demeyin lütfen. Elimden bu kadarı geliyor. Zaten meraktan soruyorum. :)

Hocam LoL sistem isteyen bir oyun olmadığı için sorun yok.
Benim de kullanılmıyor. İşlemci %10 ekran kartı %0.
Eğer FPS değerleriniz düşük değilse değerler normal.

Hocam LoL sistem isteyen bir oyun olmadığı için sorun yok.
Benim de kullanılmıyor. İşlemci %10 ekran kartı %0.
Eğer FPS değerleriniz düşük değilse değerler normal.
Bu sistemle 50lerde fps alıyorum. Oyun başlangıcı 110'larda gösterip hareket etmeye başladığım gibi 60'lara düşüyor.
Oyun açılıyor mu? Açılıyor ise kaç FPS alıyorsunuz?

Açılıyor, kaç FPS aldığımı yukarıda belirttim. 3 aydır kulanıyorum 2 defa drop yedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı