nylish Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Merhaba herkese, League of Legends oynarken farem anlık takılıyor 1-2 saniye. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Sanırım bilgisayar takılıyor, ondan mouse takılıyor. Fareyi sağa sola kaydırınca anlık donuyor, kafayı yiyeceğim.
Merhaba herkese, League of Legends oynarken farem anlık takılıyor 1-2 saniye. Bu neden kaynaklanıyor olabilir? Sanırım bilgisayar takılıyor, ondan mouse takılıyor. Fareyi sağa sola kaydırınca anlık donuyor, kafayı yiyeceğim.
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #2 Fare polling rate 1000Hz'den fazla yapma. Ondan olabilir. Artı 0 Eksi
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.779 Makaleler 1 Çözümler 17 21 Temmuz 2025 #3 Mouse'ınız nedir? Fareyi kaç Hz de kullanıyorsun? Artı 0 Eksi
KS KS nylish Femtopat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #4 soulsteal59 dedi: Mouse'ınız nedir? Fareyi kaç Hz de kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... logitech g pro x superlight 800dpi hocam bence mousela ilgili değil gibi istiridye dedi: Fare polling rate 1000Hz'den fazla yapma. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam ilk defa duydum onu nasıl ayarlıyoruz istiridye dedi: Fare polling rate 1000Hz'den fazla yapma. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1.png 74,9 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 21 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
soulsteal59 dedi: Mouse'ınız nedir? Fareyi kaç Hz de kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... logitech g pro x superlight 800dpi hocam bence mousela ilgili değil gibi istiridye dedi: Fare polling rate 1000Hz'den fazla yapma. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam ilk defa duydum onu nasıl ayarlıyoruz istiridye dedi: Fare polling rate 1000Hz'den fazla yapma. Ondan olabilir. Genişletmek için tıkla...
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 222 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #5 nylish dedi: Logitech G PRO X Superlight 800DPI hocam bence fareyle ilgili değil gibi. Hocam ilk defa duydum onu nasıl ayarlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet DPI kısmında report rate gibi bir şey olması lazim. Artı 0 Eksi
nylish dedi: Logitech G PRO X Superlight 800DPI hocam bence fareyle ilgili değil gibi. Hocam ilk defa duydum onu nasıl ayarlıyoruz. Genişletmek için tıkla... Hassasiyet DPI kısmında report rate gibi bir şey olması lazim.