V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 LoL oynuyorum, oyun esnasında internet gidiyor ama sadece LoL oynarken gidiyor. Diğer türlü gitmiyor. Ne yapabilirim?
LoL oynuyorum, oyun esnasında internet gidiyor ama sadece LoL oynarken gidiyor. Diğer türlü gitmiyor. Ne yapabilirim?
Buraktas95 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.417 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #2 Mobil veriden girip oynamayı denedin mi?
V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #3 Buraktas95 dedi: Mobil veriden girip oynamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama ping girer
Buraktas95 dedi: Mobil veriden girip oynamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim ama ping girer
Buraktas95 Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 1.417 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #4 Vlussy dedi: Denemedim ama ping girer Genişletmek için tıkla... Deneyin net gidiyor mu gitmiyor mu bir bakın. Hala gidiyorsa bir driver güncellemelerine bakarsınız.
Vlussy dedi: Denemedim ama ping girer Genişletmek için tıkla... Deneyin net gidiyor mu gitmiyor mu bir bakın. Hala gidiyorsa bir driver güncellemelerine bakarsınız.