Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #51 yusufyardimci dedi: Varsayılanda var zaten ve aktif olarak kullanıyorum. Yone peki nasıl? Genişletmek için tıkla... ap şampiyonlar güçlü gibi geldi bana.
yusufyardimci dedi: Varsayılanda var zaten ve aktif olarak kullanıyorum. Yone peki nasıl? Genişletmek için tıkla... ap şampiyonlar güçlü gibi geldi bana.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #52 Yunusemreabk1 dedi: Ap şampiyonlar güçlü gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Evet bu sezon adc karthus mesela oyuna göz yaşı ile başlıyorsun ilk base 750 mana.
Yunusemreabk1 dedi: Ap şampiyonlar güçlü gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Evet bu sezon adc karthus mesela oyuna göz yaşı ile başlıyorsun ilk base 750 mana.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #53 yusufyardimci dedi: Evet bu sezon adc karthus mesela oyuna göz yaşı ile başlıyorsun ilk base 750 mana. Genişletmek için tıkla... Bana gözyaşının başlangıç eşyası olması saçma geldi mana şampiyonlarının. Lane safhası aşıro rahat geçiyor. Hocam yaş kaç bu arada merak ettim.
yusufyardimci dedi: Evet bu sezon adc karthus mesela oyuna göz yaşı ile başlıyorsun ilk base 750 mana. Genişletmek için tıkla... Bana gözyaşının başlangıç eşyası olması saçma geldi mana şampiyonlarının. Lane safhası aşıro rahat geçiyor. Hocam yaş kaç bu arada merak ettim.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #54 Yunusemreabk1 dedi: Bana gözyaşının başlangıç eşyası olması saçma geldi mana şampiyonlarının. Lane safhası aşıro rahat geçiyor. Hocam yaş kaç bu arada merak ettim. Genişletmek için tıkla... 15 4. sınıftan beri oynuyorum siz?
Yunusemreabk1 dedi: Bana gözyaşının başlangıç eşyası olması saçma geldi mana şampiyonlarının. Lane safhası aşıro rahat geçiyor. Hocam yaş kaç bu arada merak ettim. Genişletmek için tıkla... 15 4. sınıftan beri oynuyorum siz?
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #55 yusufyardimci dedi: 15 4. sınıftan beri oynuyorum siz? Genişletmek için tıkla... Bende 15 8 den beri oynuyorum
yusufyardimci dedi: 15 4. sınıftan beri oynuyorum siz? Genişletmek için tıkla... Bende 15 8 den beri oynuyorum
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #56 Adres ver yarın kapındayım (!) Alt koridorda Xerath+Veigar yaparsan karşı tarafın sana sövme ihtimali %99,99.
Adres ver yarın kapındayım (!) Alt koridorda Xerath+Veigar yaparsan karşı tarafın sana sövme ihtimali %99,99.
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #57 Yunusemreabk1 dedi: Bende 15 8'den beri oynuyorum Genişletmek için tıkla... Daha yeni 1 senedir mi oynuyorsunuz?
Yunusemreabk1 dedi: Bende 15 8'den beri oynuyorum Genişletmek için tıkla... Daha yeni 1 senedir mi oynuyorsunuz?
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #58 PanzerTR dedi: Sor bak @Motionless IN White ve @283156 'e hiç bozuyor muyumuşum ben ağızımı. (Maçı benim yüzümden kaybettikleri halde ) Zor bela altın olurken de bozmuyorum. Takmayacaksın bunu, zevk al geç. Genişletmek için tıkla... 3 kişi maç giriyorsunuz galiba, 4. birisi gerekirse gelirim haberiniz ola .
PanzerTR dedi: Sor bak @Motionless IN White ve @283156 'e hiç bozuyor muyumuşum ben ağızımı. (Maçı benim yüzümden kaybettikleri halde ) Zor bela altın olurken de bozmuyorum. Takmayacaksın bunu, zevk al geç. Genişletmek için tıkla... 3 kişi maç giriyorsunuz galiba, 4. birisi gerekirse gelirim haberiniz ola .
yusufyardimci Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 1.219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #59 F4tihh dedi: 3 Kişi maç giriyorsunuz galiba, 4. birisi gerekirse gelirim haberiniz ola . Genişletmek için tıkla... Eh 5. kişide gerekirse bende gelebilirim isterseniz haberiniz olsun.
F4tihh dedi: 3 Kişi maç giriyorsunuz galiba, 4. birisi gerekirse gelirim haberiniz ola . Genişletmek için tıkla... Eh 5. kişide gerekirse bende gelebilirim isterseniz haberiniz olsun.
Yunusemreabk1 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 681 Çözümler 4 Yer Derslerden yoruldu kafa dinleyip oyun oynuyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #60 yusufyardimci dedi: Daha yeni 1 senedir mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 in yazından beri oynuyorum şuan 10.sınıfım. Yani 2 sene oldu.
yusufyardimci dedi: Daha yeni 1 senedir mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 8 in yazından beri oynuyorum şuan 10.sınıfım. Yani 2 sene oldu.