LoL oynarken kill alınamıyor

LorenCrown1

Decapat
Daha fazla  
LoL'e daha 2 ay önce falan arkadaşlarım başlattı öyle eğleniyoruz falan oynuyoruz. Ama çok büyük bir sıkıntı var ben Jungle ve top oynuyorum. Top oynarken gelen ormancıya arada bir de olsa Killer'i salıyorum ki gelişsin. Ben Jungle oynadıgımda gank atıyorum kill salmıyorlar özellikle almaya çalısıyorum bir şekilde alıyorlar anlamıyorum. Jungle'da Kayn viego briar gibi karakterler oynuyorum. Özellikle Shaco oynadığımda sadece Killer'i alabiliyorum. Ne yapmam lazım? Kill bana kalmıyor. Güçsüz kalıyorum Support'tan fazla asistim oluyor. İzlediğim öğretici videolarda adamlar takır takır oynadığım şampiyonlarla Killer'i alıyolar. Aynı komboları aynı şeyleri yapıyorum kill başkasına kalıyor bu sefer ben güçsüz kalıyorum. Ne yapacağım? Biri yardım etsin.

Savaşa biraz geç gir. Orta canlara gelince at kombonu alırsın . Arkadaşlarım sağ olsun bütün Killer'imi çala çala öğrendim.

Jungle'da her zaman killeri almanıza gerek yok zaten bence. Adamın canı azalınca kombonu atabilirsin.

Skillini son saniyeye kadar basmayıp rakibin son canında skilli basıp alabilirsin.

Top oynarken eğer bariz şekilde önde değilseniz kill salmayın, düşük elo ise kimseden kill salmasını beklemeyin, eğer takım önde ise killeri kendiniz almaya çalışın. Başka yolu yok. Aynısını ben de yaşıyorum oradan biliyorum.

Sizin gibiler yüzünden kaç TF kaybettik ah ah.

Çalmayın bütün killerimizi o zaman! Deli ediyorlardı beni. Sabır törpüsü fighttan çıkmışım tek tıkla kill alıyor deliriyordum.

Dostum bu işte çakallık ön planda o yüzden karşının canı azken kombonu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…