Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #1 LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz?
Emre SÜRER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 1.958 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Nisan 2021 #2 Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz. Artı 0 Eksi
Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #3 Emre SÜRER dedi: Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Dedim ya klavye ve mouse. Emre SÜRER dedi: Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium Dual E5200 işlemci, ATI Radeon HD4600 ekran kartı, Foxconn anakart, 3GB RAM, 330 Watt PSU. Artı 0 Eksi
Emre SÜRER dedi: Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Dedim ya klavye ve mouse. Emre SÜRER dedi: Sosyaldeki temel kurallardan biri. Konu açarken sistem özelliklerinizi belirtin. Sorun yaşadığınız donanımları dahi belirtmemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Intel Pentium Dual E5200 işlemci, ATI Radeon HD4600 ekran kartı, Foxconn anakart, 3GB RAM, 330 Watt PSU.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #4 Takıldıktan sonra ne oluyor? Oyun devam mı ediyor, hata mı veriyor, bilgisayar mı kapanıyor? Artı 0 Eksi
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #5 BrnKrkz dedi: Takıldıktan sonra ne oluyor? Oyun devam mı ediyor, hata mı veriyor, bilgisayar mı kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Oyun devam ediyor Alt Tab atıp tekrar oyuna dönüyorum 1 dkliğine düzeliyor. Ama önemli yerlerde yapamayacağım için sıkıntı oluyor. Artı 0 Eksi
BrnKrkz dedi: Takıldıktan sonra ne oluyor? Oyun devam mı ediyor, hata mı veriyor, bilgisayar mı kapanıyor? Genişletmek için tıkla... Oyun devam ediyor Alt Tab atıp tekrar oyuna dönüyorum 1 dkliğine düzeliyor. Ama önemli yerlerde yapamayacağım için sıkıntı oluyor.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #6 Kraps dedi: Oyun devam ediyor Alt Tab atıp tekrar oyuna dönüyorum 1 dkliğine düzeliyor. Ama önemli yerlerde yapamayacağım için sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: Oyun devam ediyor Alt Tab atıp tekrar oyuna dönüyorum 1 dkliğine düzeliyor. Ama önemli yerlerde yapamayacağım için sıkıntı oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #7 BrnKrkz dedi: İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz. Genişletmek için tıkla... 80 FPS sabit oynuyorum. Artı 0 Eksi
BrnKrkz dedi: İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz. Genişletmek için tıkla... 80 FPS sabit oynuyorum.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #8 Bağlantıda bir sorun olabilir mi? Diğer oyunlarda da oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #9 prex71 dedi: Bağlantıda bir sorun olabilir mi? Diğer oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Hangi bağlantıda? Artı 0 Eksi
prex71 dedi: Bağlantıda bir sorun olabilir mi? Diğer oyunlarda da oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Hangi bağlantıda?
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #10 Kraps dedi: Olmuyor. Hangi bağlantıda? Genişletmek için tıkla... Kablo bağlantıları. Artı 0 Eksi