Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #1 LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz?
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #11 prex71 dedi: Kablo bağlantıları. Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam hepsi gayet iyi ekipmanlar ve sağlam takılı. Bence oyunda falan sıkıntı var. İşlemci sıcaklığım da %100 de en fazla 60 oluyor. Artı 0 Eksi
prex71 dedi: Kablo bağlantıları. Genişletmek için tıkla... Yok sanırsam hepsi gayet iyi ekipmanlar ve sağlam takılı. Bence oyunda falan sıkıntı var. İşlemci sıcaklığım da %100 de en fazla 60 oluyor.
AltairRR Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 4 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2021 #12 BrnKrkz dedi: İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Bende i3 540 ile oynuyordum eskiden gayette oynatıyordu Artı 0 Eksi
BrnKrkz dedi: İşlemcin bayağı kötü. LoL işlemci temelli bir oyun o işlemci LoL için yetersiz. Genişletmek için tıkla... Bende i3 540 ile oynuyordum eskiden gayette oynatıyordu
tunakale Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 41 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber/Technopat Yardımcısı 13 Nisan 2021 #13 Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri belirtir misiniz? Artı 0 Eksi
Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleri belirtir misiniz?
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #14 tunakale dedi: Sistem özellikleri belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bakın ilk sayfaya. Artı 0 Eksi
tunakale Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 41 Yer Çorlu/Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YouTuber/Technopat Yardımcısı 13 Nisan 2021 #15 Kraps dedi: Bakın ilk sayfaya. Genişletmek için tıkla... İlk sayfa dediğinizi anlayamadım. Artı 0 Eksi
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 13 Nisan 2021 #16 Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımda da aynı olay yaşanıyordu. Destek bileti attım. LoL bazen çift çekirdek işlemcilerde böyle sorunlar olabiliyormuş. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eski bilgisayarımda da aynı olay yaşanıyordu. Destek bileti attım. LoL bazen çift çekirdek işlemcilerde böyle sorunlar olabiliyormuş.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 13 Nisan 2021 #17 Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... O bip seslerini tarif eder misiniz? Kaç kere duyuyorsunuz, ne kadar uzun sürüyor? Örneğin 2 tane kısa yahut 2 kısa 1 uzun gibi. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... O bip seslerini tarif eder misiniz? Kaç kere duyuyorsunuz, ne kadar uzun sürüyor? Örneğin 2 tane kısa yahut 2 kısa 1 uzun gibi.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #18 Measterpo dedi: O bip seslerini tarif eder misiniz? Kaç kere duyuyorsunuz, ne kadar uzun sürüyor? Örneğin 2 tane kısa yahut 2 kısa 1 uzun gibi. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar sesi gibi tam hatırlamıyorum 2 3 tane ve kısalardı. Artı 0 Eksi
Measterpo dedi: O bip seslerini tarif eder misiniz? Kaç kere duyuyorsunuz, ne kadar uzun sürüyor? Örneğin 2 tane kısa yahut 2 kısa 1 uzun gibi. Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar sesi gibi tam hatırlamıyorum 2 3 tane ve kısalardı.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 13 Nisan 2021 #19 Kraps dedi: Yapışkan tuşlar sesi gibi tam hatırlamıyorum 2 3 tane ve kısalardı. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlasanız iyi olurdu. Bu seslerin farklı anlamları olabiliyor. 2 veya 3 kısa bip bellek hatasının habercisiydi sanırım. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: Yapışkan tuşlar sesi gibi tam hatırlamıyorum 2 3 tane ve kısalardı. Genişletmek için tıkla... Tam hatırlasanız iyi olurdu. Bu seslerin farklı anlamları olabiliyor. 2 veya 3 kısa bip bellek hatasının habercisiydi sanırım.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #20 Measterpo dedi: Tam hatırlasanız iyi olurdu. Bu seslerin farklı anlamları olabiliyor. 2 veya 3 kısa bip bellek hatasının habercisiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir oyuna girip deneyim diyorumda sinirlenip AFK kalıyorum AFK banı yerim. Artı 0 Eksi
Measterpo dedi: Tam hatırlasanız iyi olurdu. Bu seslerin farklı anlamları olabiliyor. 2 veya 3 kısa bip bellek hatasının habercisiydi sanırım. Genişletmek için tıkla... Bir oyuna girip deneyim diyorumda sinirlenip AFK kalıyorum AFK banı yerim.