Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #1 LoL oynarken bilgisayar kitlenip bip sesi geliyor. Yardımcı olur musunuz?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 13 Nisan 2021 #21 Kraps dedi: Bir oyuna girip deneyim diyorum da sinirlenip AFK kalıyorum, AFK banı yerim. Genişletmek için tıkla... Belleklerinizi test etmenizi öneririm. Artı 0 Eksi
Kraps dedi: Bir oyuna girip deneyim diyorum da sinirlenip AFK kalıyorum, AFK banı yerim. Genişletmek için tıkla... Belleklerinizi test etmenizi öneririm.
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #22 Measterpo dedi: Belleklerinizi test etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Artı 0 Eksi
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 13 Nisan 2021 #23 Kraps dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Dikkatli ve düzgün yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kraps dedi: Nasıl. Genişletmek için tıkla... Dikkatli ve düzgün yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
KS KS Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 13 Nisan 2021 #24 Measterpo dedi: Dikkatli ve düzgün yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkmadı. Artı 0 Eksi
Measterpo dedi: Dikkatli ve düzgün yapın. Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bir sıkıntı çıkmadı.