LOL oynarken monitörün kapanması ve reset

Majones

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktada belirtdiğim üzere bir sıkıntı ile karşı karşıyayım. Amd hd 4600 kullanıyorum ekran kartı olaraktan 6 gb ramim var sıkıntım şu. Lol oynarken yaklaşık bir 10 dakıka sonra monitorume gelen goruntu kesılıyor ama arkada çalan bir şarkı mesela gelmeye devam ediyor daha sonra çok rahatsız edici bir dırrr sesi gelmeye başlıyor res atmam gerekiyor. İşin garip yanı ise bu sorunun sadece lol oynarken başıma gelmesi. Daha çok sistemi zorlıyan oyunlarda hiçbir sıkıntı çekmiyorum. Mesela cs go crysis blade and soul gibi oyunlarda sıkıntısız bir şekilde oynuyorum hatta cs go da 100 fpsnin üstünde alıyorum loldede hiçbir kasma yok bildiğiniz stabil vsync açıkken 60 fps sabit alıyorum. Hiçbir sıkıntı yok. Ayarları düşürmeyi denedim birçok şey denedim sorun çözülmüyor. Sıcaklık olarak tum oyunlarda işlemcim yükte değilken 36 45 derece arası herhangi bir oyunu oynarken en fazla 55 dereceye çıkıyor. Ekran kartı olarakda en fazla 59 60 derece görüyorum en çok yoran oyunlarda bile ama bir turlu su loldeki kapanma sorununa bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı sorun valorant oynarken başıma geldi ekran kartım yandı sandım.Bilgisayarı bir süre açamadim.Ramim yanmiş meğersem değistirdim bilgisayar çalıştı ama lole girince istemcideyken pc kendi kendine reset atıyor drrr sesi gelmiyor seninki gibi.Reset attığı için ayarları bile değiştiremedim.Microsoft sayfasında Lol ü silip tekrar yükleyin yazıyordu bir dene belki düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…