RİCARDO_QUARESMA Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 LoL'de maça girdiğimde oyun ilk 5 dk açılıyor fakat sonra bir anda donup PC kilitleniyor. Mecbur Power tuşundan kapatıyorum. Bilgisi olan varsa yardım etsin. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2024
LoL'de maça girdiğimde oyun ilk 5 dk açılıyor fakat sonra bir anda donup PC kilitleniyor. Mecbur Power tuşundan kapatıyorum. Bilgisi olan varsa yardım etsin.
codenameNandV Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #2 Belki sistemin yeterli değildir Artı 0 Eksi
KS KS RİCARDO_QUARESMA Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 codenameNandV dedi: Belki sistemin yeterli değildir Genişletmek için tıkla... Knk daha önce oynuyodum aynı bilgisayarla Dün yapmaya başladı bunu Artı 0 Eksi
codenameNandV dedi: Belki sistemin yeterli değildir Genişletmek için tıkla... Knk daha önce oynuyodum aynı bilgisayarla Dün yapmaya başladı bunu
codenameNandV Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 RİCARDO_QUARESMA dedi: Knk daha önce oynuyodum aynı bilgisayarla Dün yapmaya başladı bunu Genişletmek için tıkla... knk, belki sistemin aşırı yükleniyordur, bilemiyorum Artı 0 Eksi
RİCARDO_QUARESMA dedi: Knk daha önce oynuyodum aynı bilgisayarla Dün yapmaya başladı bunu Genişletmek için tıkla... knk, belki sistemin aşırı yükleniyordur, bilemiyorum
KS KS RİCARDO_QUARESMA Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #5 codenameNandV dedi: knk, belki sistemin aşırı yükleniyordur, bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Arkadan bişeyde açık bırakmıyorum fakat yinede böyle oluyor yardımım içinde yinede teşekkürler Artı 0 Eksi
codenameNandV dedi: knk, belki sistemin aşırı yükleniyordur, bilemiyorum Genişletmek için tıkla... Arkadan bişeyde açık bırakmıyorum fakat yinede böyle oluyor yardımım içinde yinede teşekkürler