LoL oynarken siyah ekran

hosshia

Hectopat
Arkadaşlar oyuna giriyordum karakter seçme ekranındayken bilgisayar siyah ekran verdi USB giriş ve çıkış sesleri geldi bu olay 1 kere daha olmuştu o sefer bilgisayar kapanıp açılmıştı ama bu 2. oluşu yardım edebilirseniz sevinirim.

Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 5 1600.
RX 570 (OC)
8x1 GB 3200 MHz RAM.

Arkadaşlar oyuna giriyordum karakter seçme ekranındayken bilgisayar siyah ekran verdi USB giriş ve çıkış sesleri geldi bu olay 1 kere daha olmuştu o sefer bilgisayar kapanıp açılmıştı ama bu 2. oluşu yardım edebilirseniz sevinirim.

Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 5 1600.
RX 570 (OC)
8x1 GB 3200 MHz RAM.

Ekran kartı ile ilgili. Sürücünü en stabil olan sürüme güncelle.

Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 5 1600.
RX 570 (OC)
8x1 GB 3200 MHz RAM.

Yeniden kur yükle.

Sistem özelliklerim:
AMD Ryzen 5 1600.
RX 570 (OC)
8x1 GB 3200 MHz RAM.
Büyük ihtimal ban yediniz yada bir bug söz konusu başka bir hesap ile giriş yapmayı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı