Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 24 Ocak 2020 #11 Lucie dedi: Ya Ben plat 1'e çıkmıştım artık anlamadım 10/7 yaptım Gold 4'e attı. Elo düşüktü neydi çok sinir bozucu 10 maç. Genişletmek için tıkla... Challanger 1250 LP olarak bitirdim geçen sezon. 10/10 yaptım Elmas 3 attı. P1'de atabileceği en yüksek rank G1 falan zaten.
Lucie dedi: Ya Ben plat 1'e çıkmıştım artık anlamadım 10/7 yaptım Gold 4'e attı. Elo düşüktü neydi çok sinir bozucu 10 maç. Genişletmek için tıkla... Challanger 1250 LP olarak bitirdim geçen sezon. 10/10 yaptım Elmas 3 attı. P1'de atabileceği en yüksek rank G1 falan zaten.
E emirkuru5 Kilopat Katılım 26 Şubat 2018 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2020 #12 Motionless IN White dedi: Güzel sup oynarım. Joon Hyuk Jin. Genişletmek için tıkla... Attım dostum istek. Normalde mainim jung olmasına rağmen bir süreliğine ADC abanmıştım. Bu sezon da öyle bir şeyler deneriz istersen İsmim êmîrk bu arada.
Motionless IN White dedi: Güzel sup oynarım. Joon Hyuk Jin. Genişletmek için tıkla... Attım dostum istek. Normalde mainim jung olmasına rağmen bir süreliğine ADC abanmıştım. Bu sezon da öyle bir şeyler deneriz istersen İsmim êmîrk bu arada.