Şerif ali taş Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 LoL'ü yeni indirdim. Herhangi bir maça girmedim. Girmeye çalıştığımda LoL bana oyun hala devam ediyor diyor? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
LoL'ü yeni indirdim. Herhangi bir maça girmedim. Girmeye çalıştığımda LoL bana oyun hala devam ediyor diyor?
Alsio124 Decapat Katılım 23 Ağustos 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 klasik istemci hataları görev yöneticisinden LoL'u kapat ve yeniden başlat eğer olmazsa PC'yi kapat ve ek bir tavsiye yol yakınken bırak reis Artı 0 Eksi
klasik istemci hataları görev yöneticisinden LoL'u kapat ve yeniden başlat eğer olmazsa PC'yi kapat ve ek bir tavsiye yol yakınken bırak reis
KS KS Şerif ali taş Femtopat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 LoL silip yükledim olmadı Alsio124 dedi: klasik istemci hataları görev yöneticisinden LoL'u kapat ve yeniden başlat eğer olmazsa PC'yi kapat ve ek bir tavsiye yol yakınken bırak reis Genişletmek için tıkla... Knk olmuyor napcam Son düzenleme: 11 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
LoL silip yükledim olmadı Alsio124 dedi: klasik istemci hataları görev yöneticisinden LoL'u kapat ve yeniden başlat eğer olmazsa PC'yi kapat ve ek bir tavsiye yol yakınken bırak reis Genişletmek için tıkla... Knk olmuyor napcam