LoL oyuna girince alt sekmede kalıyor

knady

Picopat
Daha fazla  
LoL bu şekilde kaldı, ana menü sorunsuz şekilde açılıyor, ama oyuna girince alt sekmede kalıyor. Bu sorun yüzünden bir sürü ceza yedim, bu sorunu nasıl düzeltirim, bileniniz var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-24_160423870.png
    resim_2024-08-24_160423870.png
    586,3 KB · Görüntüleme: 94
Son zamanlarda benim de sık sık başıma gelen bir şey. Oyunu (İstemciyi değil) görev çubuğundan veya görev yöneticisinden kapatıp, gelen ''Yeniden Bağlan'' ekranından yeniden oyuna girmeye çalışın. Normalde görev çubuğundan kapatılabiliyor fakat bazen buglanıyor, öyle olduğunda görev yöneticisinden kapayın.
Oyundaki herhangi bir kişi lobiye giremediği zamanlarda zaten oyun açılış ekranında uzun bir zaman boyunca bekletilir. O yüzden tekrar bağlanmak için epey süreniz var.

Son zamanlarda benim de sık sık başıma gelen bir şey. Oyunu (istemciyi değil) görev çubuğundan veya Görev Yöneticisi'nden kapatıp, gelen "yeniden bağlan" ekranından yeniden oyuna girmeye çalışın. Normalde görev çubuğundan kapatılabiliyor fakat bazen buglanıyor, öyle olduğunda Görev Yöneticisi'nden kapayın.
Oyundaki herhangi bir kişi lobiye giremediği zamanlarda zaten oyun açılış ekranında uzun bir zaman boyunca bekletilir. O yüzden tekrar bağlanmak için epey süreniz var.

Aynı sorun bende de var ama onu yapınca düzelmiyor. Başka bir çözüm yolu var mı bağlanıyorum ama altta oyunda oluyorum tıklıyorum ekran gelip gidiyor hemen.

En son oynadığımda benim de başıma gelmişti 5-6 ay oluyor sanırım. Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlatınca zor düzelmişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı