LoL oyuna girmiyor

Arda_Tasdemir

Hectopat
Daha fazla  
LoL de hızlı giris ile oyna diyorum karşılaşma bulunuyor kabul et diyorum sonrası yok. Yeniden bağlan diyorum yine olmuyor.

Sorunuma hoş geldin. Ben sana Riot Games'in bana sunduğu çözümleri sıralayacağım 1- DDU ile deriverlarını sil ve temiz kurulum yap 2- LoL'ü ve Vanguard'ı tamamen sil ve yeniden indir. Galiba CCleaner ile silmenizi tavsiye ediyorlar.

Sorunuma hoş geldin. Ben sana Riot Games'in bana sunduğu çözümleri sıralayacağım 1- DDU ile deriverlarını sil ve temiz kurulum yap 2- LoL'ü ve Vanguard'ı tamamen sil ve yeniden indir. Galiba CCleaner ile silmenizi tavsiye ediyorlar.

Vanguard ve LoL sildim yeniden yükledim ama aynı hata devam ediyor. Sanırım sorun League of Legends (tm) yanıt vermiyor da kalmış bu sorunun kaynağı olabilir mi?

Vanguard ve LoL sildim yeniden yükledim ama aynı hata devam ediyor. Sanırım sorun League of Legends (tm) yanıt vermiyor da kalmış bu sorunun kaynağı olabilir mi?

Düzeltme kapat yeniden baglan deyince oldu.

Kanka bilmiyoruz adamlar orta doğu sunucusu eklediğinden beri bu sorunu yaşıyorum 2 hafta sonra Update atarlar belki.

Düzeltme kapat yeniden baglan deyince oldu.
Bende öyle olmuyor.

Ben driverları ve LoL'ü temiz kurulum yaptıktan sonra 1-2 defa oynayabildim. Şimdi ise halen daha Kaspersky'ı silmemi ve DNS güncellememi istiyorlar. Kendi hatalarını bana yamıyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı