B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 LoL oynuyordum, birden oyun dondu. Belki sorun sistemdedir diye yeniden başlattım ama nafile. Attıktan sonra oyuna bile girmedi. Screenshots:
LoL oynuyordum, birden oyun dondu. Belki sorun sistemdedir diye yeniden başlattım ama nafile. Attıktan sonra oyuna bile girmedi. Screenshots:
Z Zafer1 Kilopat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Ocak 2021 #2 Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
B byProtocol Decapat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #3 Zafer1 dedi: Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler muhtemelen oyun dolayısıyla. ÇÖZÜLDÜ Son düzenleme: 6 Ocak 2021
Zafer1 dedi: Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler muhtemelen oyun dolayısıyla. ÇÖZÜLDÜ
M Mertt41 Femtopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 bende aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl çözebilrim bu sorunu byProtocol dedi: Teşekkürler muhtemelen oyun dolayısıyla. ÇÖZÜLDÜ Genişletmek için tıkla... bende şu an aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl çözebilrim Zafer1 dedi: Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl düzeltebilirim
bende aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl çözebilrim bu sorunu byProtocol dedi: Teşekkürler muhtemelen oyun dolayısıyla. ÇÖZÜLDÜ Genişletmek için tıkla... bende şu an aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl çözebilrim Zafer1 dedi: Çok nadiren karşılaşılan bir hata bu, oyun bittikten sonra düzelecektir muhtemelen. Düzelmezse modemi yeniden başlatmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... bende aynı hatayı alıyorum sabahtan beri nasıl düzeltebilirim