MeliHaxy Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #1 LoL'de Pantheon oynarken bir şey fark ettim. Karakter mizragi sol eliyle tutuyor ve Q yeteneğini sol eliyle atiyor oyunun verilerinde kesin bir şey olmamasına rağmen duruş anında filan da sol eliyle tutuyor. Sadece merak ettim. Karakter solak mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2025
LoL'de Pantheon oynarken bir şey fark ettim. Karakter mizragi sol eliyle tutuyor ve Q yeteneğini sol eliyle atiyor oyunun verilerinde kesin bir şey olmamasına rağmen duruş anında filan da sol eliyle tutuyor. Sadece merak ettim. Karakter solak mi?
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 13 Ağustos 2025 #2 Şu an ben de aşırı merak içerisindeyim. Bilgiye ulaşırsanız bizi de bilgilendirmeyi unutmayınız.
hayaletbabo Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 581 Çözümler 3 13 Ağustos 2025 #3 Çok büyük ihtimalle evet solak. Genelde tarihi açıdan bakılırsa kalkan daha zayıf olan elde olur. O sebeple Pantheon solak diyebiliriz.
Çok büyük ihtimalle evet solak. Genelde tarihi açıdan bakılırsa kalkan daha zayıf olan elde olur. O sebeple Pantheon solak diyebiliriz.