Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 12 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. PBE'de yeni çıkan TFT setini oynamak istiyorum ancak sunucuya bağlanmıyor. Tam olarak şöyle bir yazı çıkıyor. Sunucuya bağlanılamadı. Lütfn ağ bağlantılarını kontrol edip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bulabileceğim tüm yöntemleri denedim. Denediğim yöntemler: Google DNS. Tasarruf modu açıp kapatma. IPv6 devre dışı bırakma. VPN ile bağlanmaya çalışma. İstemciden oyunu onarma. Silip baştan yükleme. Ağ bağlantılarını sıfırlama. Flush DNS ile DNS sıfırlama.
Merhaba arkadaşlar. PBE'de yeni çıkan TFT setini oynamak istiyorum ancak sunucuya bağlanmıyor. Tam olarak şöyle bir yazı çıkıyor. Sunucuya bağlanılamadı. Lütfn ağ bağlantılarını kontrol edip tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Bulabileceğim tüm yöntemleri denedim. Denediğim yöntemler: Google DNS. Tasarruf modu açıp kapatma. IPv6 devre dışı bırakma. VPN ile bağlanmaya çalışma. İstemciden oyunu onarma. Silip baştan yükleme. Ağ bağlantılarını sıfırlama. Flush DNS ile DNS sıfırlama.
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 602 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #2 Senlik bir durum yok kimse giremiyor şu an PBE'ye Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 12 Kasım 2024 #3 senseiendo97 dedi: Senlik bir durum yok kimse giremiyor şu an PBE'ye Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzeleceği hakkında bir bilginiz var mı hocam? Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Senlik bir durum yok kimse giremiyor şu an PBE'ye Genişletmek için tıkla... Ne zaman düzeleceği hakkında bir bilginiz var mı hocam?
senseiendo97 Kilopat Katılım 8 Ekim 2018 Mesajlar 602 Çözümler 1 12 Kasım 2024 #4 Maalesef ben de bekliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 12 Kasım 2024 #5 senseiendo97 dedi: Maalesef ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
senseiendo97 dedi: Maalesef ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi sosyaller.
Therark1254 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 ya bende sabahtan beri uğraşıyorum diyorum neden girmiyor bu oyuna sağ olun gerçekten Artı 0 Eksi