Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 RAM 8gb Ekran kartı gtx 1650 ti İşlemci i5 10300h Giriş yapma sırasında bağlanamadı diyor ama 1 2 saat önce giriş yapmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 2 Şubat 2022 #2 Client kapatıp açın tekrar giriş yapın ve LoL Pbe seçin LoL seçili olunca Client'te oda yapiyor ya'da bakım olabilir. Artı 0 Eksi
Client kapatıp açın tekrar giriş yapın ve LoL Pbe seçin LoL seçili olunca Client'te oda yapiyor ya'da bakım olabilir.
KS KS Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Glarious0 dedi: Client kapatıp açın tekrar giriş yapın ve LoL Pbe seçin LoL seçili olunca Client'te oda yapiyor ya'da bakım olabilir. Genişletmek için tıkla... bakım olcak dedi ama sitesinde bakım bitti gibi bi yazı vardı ama durum böyleydi zaten sildim artık Artı 0 Eksi
Glarious0 dedi: Client kapatıp açın tekrar giriş yapın ve LoL Pbe seçin LoL seçili olunca Client'te oda yapiyor ya'da bakım olabilir. Genişletmek için tıkla... bakım olcak dedi ama sitesinde bakım bitti gibi bi yazı vardı ama durum böyleydi zaten sildim artık