Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 Selam arkadaşlar, oyuna çift tıklıyorum fakat açılmıyor ama görev yöneticisinde görünüyor. İstemciden açıyorum bu sefer aynı durum oluyor ne yapmam lazım? Yardım edebilecek yok mu?
Selam arkadaşlar, oyuna çift tıklıyorum fakat açılmıyor ama görev yöneticisinde görünüyor. İstemciden açıyorum bu sefer aynı durum oluyor ne yapmam lazım? Yardım edebilecek yok mu?
K Kuffoa Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 865 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul 29 Haziran 2023 #2 Hocam LoL'ün sitesinden bir daha indirip çalıştırırsanız yükle yerine onar yazacak ekranda. Onarıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam LoL'ün sitesinden bir daha indirip çalıştırırsanız yükle yerine onar yazacak ekranda. Onarıp dener misiniz?
KS KS Kzylx1 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 529 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #3 Kuffoa dedi: Hocam LoL'ün sitesinden bir daha indirip çalıştırırsanız yükle yerine onar yazacak ekranda. Onarıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım fakat olmadı. Artı 0 Eksi
Kuffoa dedi: Hocam LoL'ün sitesinden bir daha indirip çalıştırırsanız yükle yerine onar yazacak ekranda. Onarıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım fakat olmadı.