hergeceaglıyorum Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 1.080 Makaleler 4 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #1 Selam, LoL'de pencereli tam ekran moduna nasıl geçerim?
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 23 Temmuz 2021 #2 hergeceaglıyorum dedi: Selam, LoL'de pencereli tam ekran moduna nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... Geçilmiyor diye biliyorum ama ekranınız özel bir konuma getirip oyundaki ölçekler ile aynı dengeye getirirseniz olabilme ihtimali var. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Selam, LoL'de pencereli tam ekran moduna nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... Geçilmiyor diye biliyorum ama ekranınız özel bir konuma getirip oyundaki ölçekler ile aynı dengeye getirirseniz olabilme ihtimali var.
SynSheen Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.431 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #3 hergeceaglıyorum dedi: Selam, LoL'de pencereli tam ekran moduna nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... Çercevresiz seçeneği pencereli tam ekran moduyla aynı şey oyun içi ESC görüntü ayarlarından değişebilirsiniz. Artı 0 Eksi
hergeceaglıyorum dedi: Selam, LoL'de pencereli tam ekran moduna nasıl geçerim? Genişletmek için tıkla... Çercevresiz seçeneği pencereli tam ekran moduyla aynı şey oyun içi ESC görüntü ayarlarından değişebilirsiniz.