N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 2 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, son 3 veya 4 gündür LoL'de FPS ve ping sorunu yaşıyorum sait 14'ms alıken sabit 48'e oturdu en yüksek ayarlarda 60 70 alırken şu an en düşük ayarlarda alamıyorum yamada vesaire sorun mu var yoksa benden kaynaklı bir sorun mu?
Merhaba arkadaşlar, son 3 veya 4 gündür LoL'de FPS ve ping sorunu yaşıyorum sait 14'ms alıken sabit 48'e oturdu en yüksek ayarlarda 60 70 alırken şu an en düşük ayarlarda alamıyorum yamada vesaire sorun mu var yoksa benden kaynaklı bir sorun mu?
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 2 Ocak 2023 #2 FPS konusunda ben yaşamıyorum ancak ping konusunda 190'ı gördüğüm oldu neden bende bilmiyorum.
ersankirkmaz3436 Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 Virüs taraması yap önerdiğim anti virüs Kaspersky.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 2 Ocak 2023 #4 ersankirkmaz3436 dedi: Virüs taraması yap önerdiğim anti virüs Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam virus vesaire yok yani son yamadan şüpheleniyorum.
ersankirkmaz3436 dedi: Virüs taraması yap önerdiğim anti virüs Kaspersky. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam virus vesaire yok yani son yamadan şüpheleniyorum.
F floppax Centipat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 2 Ocak 2023 #5 Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. N0rvecli dedi: Hayır hocam virus vesaire yok yani son yamadan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... floppax dedi: Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. Genişletmek için tıkla... Her şeyi virüse bağlamak gereksiz bence.
Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. N0rvecli dedi: Hayır hocam virus vesaire yok yani son yamadan şüpheleniyorum. Genişletmek için tıkla... floppax dedi: Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. Genişletmek için tıkla... Her şeyi virüse bağlamak gereksiz bence.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 2 Ocak 2023 #6 floppax dedi: Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. Her şeyi virüse bağlamak gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Evet bende o yönde düşünüyorum chat banı oranı vesairede arttı.
floppax dedi: Ara sezondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bende düzelecektir elbet. Her şeyi virüse bağlamak gereksiz bence. Genişletmek için tıkla... Evet bende o yönde düşünüyorum chat banı oranı vesairede arttı.