F Fatih Yazıcı Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 10 12 Nisan 2020 #11 Ekin GÖK dedi: Bu attığın resmi sil IP adresin gözüküyor. Ping 33 fakat 6mbps az kimsenin kullanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... sadece kendi ailem kullanıyor 4 kişiyiz
Ekin GÖK dedi: Bu attığın resmi sil IP adresin gözüküyor. Ping 33 fakat 6mbps az kimsenin kullanmadığından emin olun. Genişletmek için tıkla... sadece kendi ailem kullanıyor 4 kişiyiz
Yagiz Yanar Decapat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 35 12 Nisan 2020 #12 Ot Fatih Yazıcı dedi: meleketime gitmedim ve ping testimde gayet normaldi Genişletmek için tıkla... Oturduğun yer merkezi bir yerde mi yoksa yeni yapılmış çok kalabalık olmayan bir yer mi
Ot Fatih Yazıcı dedi: meleketime gitmedim ve ping testimde gayet normaldi Genişletmek için tıkla... Oturduğun yer merkezi bir yerde mi yoksa yeni yapılmış çok kalabalık olmayan bir yer mi
F Fatih Yazıcı Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 10 12 Nisan 2020 #13 kharis dedi: Tekrar merhaba, lolde TR sunucusuna bağlısınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet türkiyede oynuyorum sadece Yagiz Yanar dedi: Ot Oturduğun yer merkezi bir yerde mi yoksa yeni yapılmış çok kalabalık olmayan bir yer mi Genişletmek için tıkla... eskişehirin tam merkezindeyiz
kharis dedi: Tekrar merhaba, lolde TR sunucusuna bağlısınız değil mi? Genişletmek için tıkla... evet türkiyede oynuyorum sadece Yagiz Yanar dedi: Ot Oturduğun yer merkezi bir yerde mi yoksa yeni yapılmış çok kalabalık olmayan bir yer mi Genişletmek için tıkla... eskişehirin tam merkezindeyiz
Yagiz Yanar Decapat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 35 12 Nisan 2020 #14 Fatih Yazıcı dedi: evet türkiyede oynuyorum sadece eskişehirin tam merkezindeyiz Genişletmek için tıkla... Ozaman büyük ihtimalle evdekiler dizi film video falan izliyordur internetten
Fatih Yazıcı dedi: evet türkiyede oynuyorum sadece eskişehirin tam merkezindeyiz Genişletmek için tıkla... Ozaman büyük ihtimalle evdekiler dizi film video falan izliyordur internetten